IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

omituista <;Tiistai 07.02.2006 18:05

TEHTÄVÄNANTO:
Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä!

1.aina ku pyöräilen kotio niin jos auto tulee vastaan niin pidätän hengitystä (: ettei se huomaisi kuinka hengästyy :DD

2. aina ku tuun postilaatikon ohi niin sinne on iana pakko kattoa vaikka olis justiin käyny kattomas onko sielä mitää,tai teitää että se on tyhjä ;p

3.ku tuun vessasta vaikka koneelle, niin julppi jää aina auki :DD ei mitenkää tahallisesti ! huomasin sen justiin itekki ((:

4.koulussa ei ikinä voi tuolilla istua jalat normaalisti eteenpäin. aina istuu jalkojen päällä tai pitää niitä jotenki toisella lailla ei kinä niinku normaalisti ((:

5.aina ku lähtee harkkoihin niin tietää että matkaan menee korkeintaan 5 minuuttia, silti on pakko aina lähtiä viimeistään varttia ennen <<: vaikka on satavarma että ehtis viidessä minuutissakin ü

haaste lähtee sit seuraaville khiii üü :

Jeffe
fyy
ank
qry
sanma^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.