IRC-Galleria

Eilinen.;DTiistai 23.05.2006 19:52

Hmmm.. Eilen oli aika kiva päivä.:) Kouluskaa ei ollu mitää erikoista:) Mut koulun jälkee vasta olikí kivaa;) Eka vammailin Nasun (ja vähän muidenki) kaa meses ja gallerias kunnes keksimme nasun kanssa että lähetäänkin valoittamaan Luumäki;) hyvä retki oli taas vaihteeks.:D Euronakis ei ollu oikee löpöö ni mi jouduin tanssimaa urheilukentä pihal et sain vähä rahaa et pääsen tankkaan.:D mut meil oli yks onkelma, eihän me nyt voitu tankata ennen ku pensa valo palais.:D Niinpä ajelimme pitkin eroottisia luontopolkuja sun muita et saatais nähä pensavalo:D käytiin mm. eroottisenluontopolunelinalla;) Melkein eksyttiiki kunnes löydettii itsemme jurvalasta.xD me kyl luultii yhes vaihees et ollaa jo lappenrannas.xD tanssista löytyy muutes todiste tuolt kuvista siel on yks upee kuva mis mul on ihanat muorinvanhat lait ja ilmeki ihana.:D xD Puol yhen aikaa selvittii meille ja vähän ennen yhtä lepii ja herätys 7..:D Väsytti:S :D Mut joo, täs lausahduksia matkan varrelta: :D

"-Ooks sä koskaan ajanu täällä? -En, ooks sä? -En, hianoa:D - tiedäksä mihin tää menee? -En"

"Öö, missä me ollaan? -En mä tiä.:D -Ollaaks me eksytty? -ääh, ei olla.:D"

"-Kato! ´Myydän perunoita (Puhelinnumero)´ -Perkele, perunako se täälä asuu? :D"

"´Polttopuita (puhelinnumero)´ -No perkele, mehän tulla tänne ens kerran shopittaa ku me saadaa täält kaikki tarpeellinen!"

-"vittu, nyt tost tien yli meni joko ihan perkeleeen iso jänis tai ihan vitun pieni hirvi!"

-"Perkele, kato, KANALINTU! Eikun RIEKKO! Eikun VITTU FASAANI! -Kaasua!"

-"Heeei, nyt mä tiedän missä me ollaan! -No missä? (Vastaan tulee kyltti:Jurvala 9km) -No perkele, en tiedäkkään.:D"

-"Hei! Tööötätään kaikille taloille mis ei oo valoja ni ne ei ainakaa voi nukkua! -Hyvä itea;)"

"-Lets mennään ask to tietä!"

"-Vittu yleinentie loppu vissiin.:D En minä tiä, kohta ollaa jossain venäjällä ja sit ku kysytää neuvoa ni ne on et: We dont puhua Suomi.:D xD"

-"Jos me otetaan täl kameral salamavalo pääl kuvii noist vastaan tulevist autoist ne ehkä luulee meitä poliiseiks ja pysäyttää tai ainaki hiljentää.;D -Joo! -No ei kyllä oteta:D"

"´parkissa huoltoaseman pihalla´ -Perkele, ei se valo syty. -Sen on pakko syttyä! Nyt ei kyllä luovuteta! -No ei niin, kaasua! ;D

"-Mut hei mitä jos toi pensavalo on rikki!? :O -Nojooo, sen takii mä ajelenki täs pensa-aseman lähel ettei sun tarvi työntää niin pitkää matkaa.:D xD"

"-Nyt ku meil on passatin tankki täyn pensaa ni mehän voidaa ajaa vaikka kuupaan asti etsimään Volkke Vestin munakarvoja! -Totta, hiano itea.;)"

Euronakki ja Passat<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.