IRC-Galleria

JeejeeKeskiviikko 23.04.2008 04:02

Meilla alko talla viikolla kahen viikon loma wii ihan nattii. ei mitaa erityisia suunnitelmia ittelleni vaantany eleilen vaa tassa paiva kerrallaan ja sillee. mukavaaa <:

Lauantaina olin Julianin(saksalainen vaihtari) laksiais partyssa ja oli tosi kivaa. Partyt on kivoja ja siella tapaa aina uusia kivoja ihmisia. hihiih! En juonu vaikka tarjottiin se ei vaan oo mua varten ja oon niin ylpee et pystyn sanoo ei vaikka kaikilla muilla on pullo kadessa. Mulla on vaa kaksin kertasen hauskaa aina ku kattelen ku muut orveltaa humalapaissaan :D Yks irkkuki(irlantilainen siis) oli kans ihan paissaan ja pamppi ja tuli aina tervehtimaan mua ja sanoo "im Irish and you are finnish!" ihan sairas tyyppi. Sit siel oli kans yks tytto mua vuotta nuormpi hyppeli siella ihan humalassa ja koitti muistaa kaikkien ihmisten nimia. Onneks silla oli sen poikaystava siella mukana joka piti sitte siita huolta. juliainin lahto on kyl ihan tyhmaa nii hyva tyyppi se on mut on tosi hyva tietaa et se on onnellisena taalta lahossa. Silla on ollu ihan mahtava vuos mut nyt se paasee kotiin ja nakee taas perheen ja tyttoystavan. aww sopoo.

Maanantaina olin Emilian perheen kanssa Rotoruassa ja mentiin sellaseen Te Puia. Se oli sellanen Maori kulttuuri paikka ja kuumat lahteet tai siis sellanen paikka missa oli mutaa ja se kupli ja hais pahalle hahhah :D Mut niin siistii!! Nain kaikkee maori juttuu esim kaikkii maori tervehdyksii ja haka tanssei laului ja niin oikeesti ah rakastan vaa tota maori kulttuurii se on niin makeeta!! ja maori miehet nii komeita. lavlavlav.

Muuten vaa nautiskelen taalla. Ilmat viilenee nyyh mutta muuten vaa kivaakivaa. Joka paiva on tekemista jos ei muuta nii aina voi menna farmille mumin ja siskon kanssa.

Lallaa tanaa ehka kaverin partyyn en tiia viela.

Parjailkaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.