IRC-Galleria

Iso ilta!Lauantai 10.05.2008 04:47

En nyt muista mita oon viimeks tanne kirjotellu enka jaksa lukee..

Anyway taa ilta on iso ilta koska tanaan on meijan koulun the ball night. Jotta en ette vaarin ymmarra niin kerron etta mika taa the ball siis on.
Ei liity mitenkaan jalkapalloon tai palloihin yleensa. En tiia miks nimi on the ball mut se vaan on. Taphtuma on siis samanlainen kun kaikissa jenkki leffoissa oleva prom dance. Ihan sama asia eri nimella. Koulun vanhimille oppilaille jarjestetty juhla ja just juhlitaan koulun viimeista lukuvuotta.

Juhla alkaa kaveri porukan kanssa jarjestamalla preball jossa otetaan siis kuvia hengaillaan ystavien kanssa ja paastaan vahan juhla tunnelmaan. Taa alkaa 6pm. Itse the ball alkaa 8pm. Mennan siis pareittain sisaan ja ensin meijan taytyy katella koulun rehtori ja esitella oma partneri(vahan niin kuin linnanjuhlissa). Meilla on siella omat poydat ja poyta numerot kuunnellaan puheita ja sellasta. Syodaan kans vissiin jotai pienta. Sit meilla on jonkunlainen aloitus valssi tietaakseni ja sitte aletaan vaan juhlia. Hirveesti en siis tiia illan taphtumista silla eka the ball on mulle. Toivottavasti ei oo vika.

Tulen tanne sitten hehkuttelemaan millanen juhla oli. Innoissani oon mekko on ihana meikin ja hiukset koitan vaantaa parhaani mukaan itse. Tulee olemaan ikimuistoinen ilta toivottavasti!

Juhlan teemana on Cirque de la lumiere(eli sama asia CIRQUE DU SOLEIL mutta eri nimella)



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.