IRC-Galleria

Aurinko paistaa ja kevät tuleeLauantai 03.03.2007 22:04

Tänään oli konfirmaatio. Aurinko paistoi kirkon ikkunoista sisään ja sai ihmiset siristelemään silmiään. Mutki. Jos sattu alttarilla oikeeseen kohtaan, oli oikeen lämmin tunnelma alban sisällä. Raamantunluku ja saarna -kohta oli varattu mulle. Mä tein puheen hyvissä ajoin viikko sitte ku tultiin leiriltä ja olin vielä ihan leirifiiliksissä. Kurkku käheenä ja väsymys päällä. Mutta muistin pistää mukaan vihanneksia syövän seurakuntanuoren, ihan niinku lupasinki :)

Konfiksen jälkeen lähettiin isosten kanssa kierrokselle mun sporttiautollani. Vähän teki tiukkaa ku takapenkillä oli neljä. Ja vähän tuntu oudolta, ku ei nähny peruutuspeilistä mitää. Mutta Mikko Leppilampi stereoissa korvas kaiken. Ja iloset ilmeet ja hyvät fiilikset rippijuhlissa. Aina sillon tällön tulee erityisen hyvä olo siitä, että saa olla seurakunnassa töissä ja tehä just nuorten kanssa töitä. Meinasin kirjottaa täitä. Toivottavasti niitä ei tuu vastaan.

Nyt mä oon kotona ja poden päänsärkyä (eturaivosärkyä, Hetalla oli takaraivojomotus). Ties kuinka monetta päivää. Pitäs tehä kunnon keppi- tai muu hartiajumppa ja sitte venytellä. 2 viikkoa vierailla tyynyillä + 2 kertaa 14 tunnin bussimatka ei tehny hyvää. Hartioille. Kaikilla muilla tavoin ne oli hyviä juttuja.

Viime viikolla yks aamu ku nousin sängystä Made by God -paita yökkärinä päällä, päätin tehä siitä tai sitte siitä mustasta kassin. Mitä mä turhaan pidän kaapin pullollaan löysiä t-paitoja yökkäreiks, ku voin tehä niistä jotain. Ja kuitenki tykkään ostaa ja käyttää kivoja ja oikeita yökkäreiks tarkotettuja yökkäreitä. Myös kellari odottaa siivoojaa. Kaikki vanhat vaatteet joita en oo muuton jälkeen käyttäny, pitäs pistää pusseihin ja raijata pelastusarmeijaan. Siellä niille vois oikeesti olla käyttöä.

Ja kukahan siivois tän asunnon? Pitäs imuroida ja pyyhkiä pölyt ja vähintää eteinen luututa. Ja mielellään hinkata suihkukoppi puhtaaks, pestä viemärit ja puunata roskiskaappi. Ja kohtapuoliin pestä ikkunat ja vaihtaa kukkamullat, ku tulee kevät. Jotenki kaikki tää ei mahdu mun sisustusinnostuksen piiriin. Pitäs varmaan kutsua vieraita, nii tulis siivottua. Ainaki imuroitua ja haihdutettua pölyt pois.

Mutta kesää täällä jo kovasti odotellaan! Tulispa se jo. Päästäs Annanki kaa saaristoreissuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.