IRC-Galleria

Emmin muistikatkokset osa 1567Tiistai 23.12.2008 21:21

Tässä yksi päivä kävi taasen aika mukavasti. Olin koko päivän fiilistellyt ja olin erittäin hyvällä tuulella kun päätin että reippaana tyttösenä vienpä nyt roskat ulos (virhe).. sisälle tullessani rupesin kaivamaan avaimiani taskusta kun oho.. nepäs olikin jäänyt taas vaihteeksi sisälle. No ei hätiä mitiä, normaalisti tässä vaiheessa soitan vara-avaimen haltijalle, joka tässä tilanteessa on vänni. ennekun tajusinkaan ettei mulla ole puhelinta millä soittaa, muistin että olin ottanut vara-avaimeni takaisin itselleni, koska olin muutamaa päivää aikaisemmin hukannut omat avaimeni.. (yllätys) no seuraava strateginen suunnitelma oli pimputtaa arvon naapureiden ovia, jos joku vaikka lainaisi puhelintaan. Noh onneksi ystävällinen naapurin rouva lainasi koiransa syömää puhelinta, joka toimi juuri sen verran että soitin huolto miehelle... 20 minuuttia oli odoteltava..

Noh meninpä sitten takaisin oveni taakse.. ajattelin leikkiä itse MacGyveria ja koittaa heilauttaa takkini vyötä postiluukun kautta sisäpuolen kahvaan ja avata oven sitä kautta. Arvateenki tämä ei onnistunut. Siinä vaiheessa kun käteni oli juuttunut postiluukkuun kiinni, Vertin antaessa hittiä sisäpuolelta, kerkesin jo miettiä, että pitääkö tähän nyt palokuntakin soittaa, että saadaan yhden dillen käsi pois postiluukusta. Onneksi sain kätöseni pois ja rupesin sitten siinä odottelemaan huoltomiestä... hieman jotain epäilyttävää toimintaa ehkä siinä harrastin.. siitä myöhemmin..

noh 20 minuuttia kului ja huoltomies saapui.. ensimäinen kommentti oli "Sinä! Taas!" kyllä vain... minä taas.

No huoltomies tuli sitten avaimiensa kanssa..

HM: "mitä ihmettä!? avain ei meinaa käydä lukkoon...Tässä on kierteet mennyt pois kohdiltaan"

Minä: "nooh, jos et kerro kellekkään niin koitin tiirikoida lukon auki vyölläni.. *vieno hymy, silmänräpäytys ja punastuminen*"

huoltomies hieman repesi ja kertoi minulle että sellainen ei yksinkertaisesti onnistu vaikka olisin ammatti varas.. olin huomannut saman tosiasian siinä vaiheessa kun en meinannut saada vyötäni irti lukosta...

Mitä tästä opimme?
Seuraavan kerran kun unohdan avaimet sisälle niin suosiolla kiipeän paloportaita pitkin makkarin ikkunan alle, hajotan ikkunan ja kömmin sisään, yksinkertaista. eikö?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.