IRC-Galleria

jaahans Keskiviikko 15.07.2009 00:25

enpä ole aikoihin kirjaillut uskomattoman elämäni uskomattomia ja vauhdikkaita tapahtumia tänne... eli siis mitään ei ole tapahtunut... mutta nytpä kirjoitan :)

täällähän menee siis oikein kivasti. Töissä olen ja kutakuinkin jaksan siellä pakertaa ja iloisesti myydä SUOMEN tai kokomaailman parasta ja ehdottomasti huikeinta kanavapakettia, kertoillen kaikista kivoista ja ihkuista ohjelmista mitä meillä tulee... kellonympäri... hintatakuulla!!! Tänään tuli aika hauska asiakas vastaan... täytyykin kertoa.

Asiakas vastaa puhelimeen seuraavasti: EN osta mitään!
Emmi: Ihanko totta!?? mä olin IHAN varma että juuri sinä, näistä kaikista kahdestasadasta puhelusta jota olen tänään soittanut, otat juuri tämän paketin ihan tosta suorilta vaan!!
A: täh?
Emmi: joo kiitos hei.

Onneks asiakas sitten repes täysillä. Samoin minä. Ei tullut kauppoja, mutta hän vannotti että olen laskenut väärin ja seuraava asiakas on se, joka juurikin ehdottomasti on odottanut viikon puheluani :)

Jonkun pitäis oikeesti tehdä sketsiä puhelinmyynnistä, se on välillä niin uskomattoman hulvatonta...

Eli töissä menee aivan samanlailla kun ennenkin, kivaa on soitella ihmisille joita ei kiinnosta paskaakaan, silti jokunen niistä aina kuitenkin tajuaa tarvitsevansa juuri meidän palveluita.... huoh...

muutenhan töiden ulkopuolisessa elämässä (jota minulla ei ole) menee normisti. Makarooni kiehuu tuolla ja juon lonkeroa, kutakuinkin normi settiä.

Viime yönä näin muuten hammasunia... enpä ole aikoihin nähnyt. eikä vissiin merkkaa mitään mutta sanoinpahan silti :D

Kivaa viikkoa kaikille mussukoille :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.