IRC-Galleria

PRKL!Perjantai 14.12.2007 23:45

No ehkä perkele nukuin taas ylimääräisen tunnin silloin kun ei pitäisi ja ehkä perkele olen pahalla päällä. Ja saatana en varmaan ala editoida näitä helvetin kirosanoja joka vitun välistä, niin että perkele jos on valittamista niin älkää lukeko saatana eteenpäin!

(Tässä vaiheessa kaikki, jotka luulivat minua suloiseksi luultavasti haukkovat kauhuissaan henkeä. Minä ja kolme muuta persoonaani suosittelemme paperipussiin hengittämistä)

Saattaa olla, että nukun perkele huomennakin yhden tai kaksi ylimääräistä tuntia ja saattaa olla, että perkele olen silloinkin ihan helvetin pahalla päällä. Mutta, se on MINUN asiani ja jos jollakulla on asiaan nokankoputtamista, niin älä perkele soita tai tekstaa tai kommentoi IHQDAA- kommentteja galleriaan. Saattaa olla, että perkele hyppään parvekkeelta juuri sen jälkeen kun olen päiväkirjaan kirjoittanut:

"Dear Diary,

Tänään minä sen teen. Vihdoinkin sain tilattua sen 30m pitkän benji-köyden. Harmi vain, että parvekkeeni ei ole kuin 2,5m korkeudella maanpinnasta. Jos aamulla en kirjoita Sinulle, rakas päiväkirjani, olen mitä luultavammin testannut angstipuuskassani uutta köyttäni, joko hyppäämällä parvekkeelta tai hirttäytymällä siihen.

Kiitos"

Kiitos

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.