IRC-Galleria

euphoric-

euphoric-

Muokkaa tilaasi

Helsingin Kirjamessut 26.10.2006Torstai 26.10.2006 22:45

Aamulla lähettiin 11.12 junalla kohti Pasilaa. Messukeskukseen tuli käveltyä todella reipasta tahtia sillä kirjamessuilta saisin osrettua oman "raamattuni" eli Route 69 by Ville Juurikkala. Kirjassa on 1½ vuoden ajalta kuvia the 69 Eyesistä ja vähän Jyrkinkin kirjoituksia. Jenkkikiertueelta oli ihania kuvia ja kuolasinkin niitä kirjaa selaillessani. Lempikuvatkin löytyivät melko nopeasti.

Messukeskuksessa tapasin Annin, Juulian ja Hennin, joiden kanssa olin jo etukäteen jutellut. 12 Ville kertoi kirjasta ja kuuntelimme sitä innolla. Haastattelun jälkeen meillä oli tuhottomasti aikaa sillä Jyrkin näkisimme vasta kello 17. Jokaisella oli kurniva nälkä joten ensin meinasimme lähteä kaupassa käymään, mutta sepä ei oikein sopinut järjestyksenvalvojille, sillä muuten jos olisimme lähteneet emme olisi päässeet enää takaisin. Kaiken maailman sotasuunnitelmat kävimme läpi flirttailusta pommiuhkaan, mutta mikään suunnitelma ei tuntunut olevan tarpeeksi toteutuskelpoinen.

Onneksi kirjamessujen ohessa oli myös ruokamessut, joten suuntasimme nokkamme kohti sapuskoja. Onneksi siellä oli paljon maistiaisia, joita tulikin nautittua paljon. Kahvia, jäätelöä, suolapähkinöitä, vaniljamuroja, poronkäristystä, jäävettä... turhan nuukia ei oltu vaan kaikki ruuaksi kutsuttava kelpasi. Kyllähän meitä siellä messuilla varmaan vähän oudoksuttiin ja eräs kojumyyjä huikkasi meille että "Tästä tytöille hyviä veitsiä!" Joo, että me ollaankin sellasia ihQ-teiniangsteja jotka viiltelee ranteet auki. xD Lopulta löysimme pizzapajan, missä sai itse leipoa pienen pizzan. Tyylikkäissä essuissamme ja hatuissamme aloimme tekemään loistavia mestariteoksiamme. Pizzoista tuli jopa niin hyviä, että oman pizzerian perustaminen kävi mielessä. Odottakaa vain kun 69 pizzaa aloittaa toimintansa!

Nälkä lähti ja suuntasimme takaisin kirjamessujen puolelle. Kiertelimme ja kaartelimme kunnes lopulta istuimme Helsingin Sanomien lavan edustalle tuoleille. Venailimme ja kuuntelimme yhden esityksenkin ja aika vain tuntui kuluvan todella hitaasti. Tunnin odoteltuamme saimme kuulla että Jyrki olisi vähän myöhässä. Lopulta herra saapui ripein askelin ja istahti 2 metrin päähän meistä ja kertoi ihanasta luomuksestaan. Saimme nähdä dvd:ltä Perfect Skinin kuvien kera. Sen jälkeen herra 69 jakoi nimmareita ja kiireistä huolimatta suostui vielä yhteiskuvaankin!!! Oih, miten miehekäs Jyrkin ote oli ja partaveden lumoava tuoksu sai minut vapisemaan kuin haavanlehden. Lopulta jouduimme tyttöjen kanssa katsomaan Jyrkin loittonevaa selkää, vaikka olisimme halunneet kulkea samaa matkaa herran kanssa maailman loppuun asti.

Angels levy ilmestyy vasta maaliskuussa, joka on todella pitkä aika. No, hyvää kannattaa odottaa ja the 69 Eyes on todellakin sen odottamisen arvoista(messuillakin 5 tuntia odotimme rakasta Jyrkiä). Kiitos Jyrkille joka levytyskiireitä huolimatta pääsi viimein paikalle ja ihanille fanikavereilleni jotka pitivät minulle seuraa koko päivän. Nähdään marraskuussa Hanoin keikalla! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.