IRC-Galleria

flathead

flathead

I started nothing. I wish I didn't.

Simply the best, better than all the rest.Keskiviikko 26.09.2007 01:39

Mikä viikonloppu! Oli ihan mahtia. Perjantai-ilta siellä Guildfordissa meni kohtalaisessa nousussa ja sit lauantai-aamun lasten kaitsenta ottiki vähä mielen päälle. MUTTA heti ku hyppäsin Lontoon junaan alko hommat rullaa. Oltiin lauantai-iltana Idan, Elinan ja yhden toisen Lotan kanssa Govent Gardenissa parissa pubissa ja yhellä klubilla.. Sen nimi Los Locos jo kertoo miten laadukas mesta se oli :D Ja lähettii aika aikasin Idan kanssa vähän käppäilee ja sit Idan kämpille. Sunnuntaina vietettii huippupäivä shoppailen Oxford Streetillä. Valuuttaa kului shoppailuun 20 puntaa, eli tein hyviä löytöjä. Oli kyllä paras viikonloppu aikoihin.

Ja nyt nää arkipäivät tuntuu taas helvetin pitkiltä ja tylsiltä. Viikonloppua odotellen, kun Ida tulee tänne ja heitetään oma Pub Crawl Farnhamissa... Mm. Toivottavasti on todella maukas humala päällä. Ja pääsis vähän tutustuu paikalliseen jengiin.

Tänään oli tosi hyvä päivä tyttöjen kanssa. Kumpikaan ei kiukutellut ja pidettiin vaan kivaa. Menivät nukkumaankin jo klo 19.30. Haha, eilen ne oli ihan liekeissä ku lauloin niille tuutulauluja (perussettii PMMPtä ja Lily Allenia) ja kyllä sit lämmittikin sydäntä ekaa kertaa elämässä ku ne kehui mun lauluäänen maasta taivaisiin :D Se kun yleensä on takuuvarma huoneentyhjentäjä.

Että sillälailla täällä taas! Kettu kuittaa ja käpertyy sohvalle kattoo Aavekuiskaajaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.