IRC-Galleria

syön ja banaania ja tiiän että kaikkia melkein ainakin kiinnostaa. vaikka töissä olikin mukava ja leppoisa päivä niin silti argh koko töille. yksi erittäin ihana ihminen olisi tullut tapaamaan mua jos ei olis töitä mutta ei niin ei. harmittaa kun voi olla silleen etten näe häntä koko kesänä :/ mut kuitenkin pusuja ja haleja sille <3

sitten ärinärähinämurina puoleen. yksi yleensä todella ihana ystäväni ilmoitti tänään että joutuu menemään katsomaan kohta kuolevaa tätiään, ja tosiaan ymmärrän että elämä on hetkellistä ja pitää viettää aikaa just siksi lähimmäistensä kanssa,mutta en vaan voi sulattaa sitä, että tämä ystävä ei edes ole nähnyt tätiään muuta kuin joskus sukujuhlissa ja tuskin muistaa sen nimeäkään. ja kuulema perheen pitäis olla siel niin pitkään kunnes "täti heittää henkensä". tää saattaa kuulostaa mun puolelta erittäinkin ilkeältä, mutta en oikein jaksa uskoa että kaveri tosiaan välittää tädistään. ja meillä menee vissiin nyt sitten ruisrock yhdessä ohi tämän kaiken takia. eikä olisi ensimmäinen kerta kun tapahtumia perutaan. en vaan tajua miten voi olla noin vakavaa ja että täysi-ikäisellä ei ole mitään omaa tahtoa!!!

vanhemmatkin tappelee vaan koko ajan. ei niillä ole mitään isoja ongelmia(toivottavasti) mutta en vaan jaksais kuunnella huutoa ja valitusta.

silmää kirveltää ja tuun varmaan sokeaksi. menen viel katsomaan lapsuuteni luuserina kun viel jotain näen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.