IRC-Galleria

galleta

galleta

tykkää elää

NuoruudenlähteeseenMaanantai 13.08.2007 21:53

Ou jee ja koulu alkoi...lukio alkoi... (aaaaaarh)

Jälleen kävin muodonmuutoksen koulun vanhimmasta koulun nuorimpaan sakkiin. Kun astuin Voikkarin ovista sisään tiesin heti paikkani. Olin uutta pohjasakkaa ja vain yhden vuoden ahkera opiskelu ja ei niin ahkera koulun käytävillä maleksinta nostaisi minut näihin VAKIOJOUKKOIHIN. Helppoa. Eikun tehtävää toteuttamaan. "Haluuks joku olla mun kaveri... hei pliis..."

Mutta ainakin sain mielenkiintoiset tutorit. Kaksi hirmumukavaa tyttöä (joiden nimiä en valitettavasti muista. Anteeksi) ja kaksi hirmu... öö... no hirmuhupaisaa poikaa. Tämä emopoitsukaksikko osoittautui hyvin avuliaaksi vaikka ensin epäilin sitä. :)

Niin ja tietenkin me päästiin opastetulle kiertokäynnille kouluun. Uusi kotijoukko neljään osaan ja yksi osa yhden punapaitaT:n kanssa matkalle. Minä sain matkaohjaajaksi herra1:sen... Ja olihan se kiertokäynti mitä mielenkiintoisin. Kiitos! Nyt tiedän missä on limsa-automaatti, poikien pukkari, tupakkapaikka ja Hippos ("Tuo iiiisooo rakennus tuolla." "Eikä siinä on puita eessä urpo ei ne nää!"). Mut jännää oli kiitos. Ja kyllä mää sinne ruokalaan löysin yksinkin. Kerran vaan eksyin. :)

Tosi mielekkään koulupäivn jälkeen riensin riemumielellä Suomalaiseen kirjakauppaan. Sitten vain etsimään koulukirjoja. JEE JA EN OLLUT AINUT ETSIÄ... Lopulta kun olin selvittänyt ensimminen jaksoni kirjat ja maksanut ne ja ruvennut kanta-asiakkaaksi (vähentääkseni 10% hinnasta) lähdin. Raahustin matkakeskukselle ja mielenkiintoisen näytöksen jälkeen, jonka näin R-kioskin kassajonossa pääsin bussilla kotiin. Mua niin väsyttää.

Mut kuten näkyy minäkin se vain kasvan ja jatkan itseni sivistämistä O.o kohtahan sitä potkitaan tuoltakin pois. Tekeepä mieli hoilata tällaisessa tilassa Semmareiden Nuoruudenlähteeseen-biisiä:

Aijai kukaan ei vanhene koskaan... ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.