IRC-Galleria

gaussianblur

gaussianblur

Ruotsin prinsessa ja diktaattori.
Vituttaa kaikki niin vitun turha. Tyyppi tykkää lukea cosmopolitania ja shoppailla ja paras ohjelma koko vitun maailmassa on sex and the city. tukka pitää värjätä ja persettä pitää pyörittää cluneilla ja rusketus ostetaan purkista ja karvat veetään pois vahalla.

Vituttaa niin monet parisuhteeseen sortuneet ihmiset. Että ollaan vittu niinku me eikä olla vittu yksilöitä enää. Ja sitten istutaan illat telkkarin edessä ja katotaan vittu salkkareita ja lihotaan ja ainoa yhteinen funtio on muodostaa yksikkö ja tilkitä sen saumat syömällä ja istumalla verkkareissa kotona.

Eikä tää mua edes häiritse. Jos nämä ihmiset edes joskus miettisivät sitä miten bush kusettaa koko vitun kansakuntaa pelottelemalla ne ampumaan toisiaan ja muita ja hyökkää lähi-itään rauhan puolesta varastamaan öljyvaranto joka ehtyy muutamassa kymmenessä vuodessa.

Jos nämä ihmiset edes joskus miettisivät miten hienosti tanssittiin Jäätteenmäen ympärillä ja pohdittiin papereiden kulkureittejä eikä kukaan muistanut kysyä mitä niissä vitun papereissa luki.

Angstaus tämmösistä vitun asiasta on niin vitun perusta että en tajua miten jaksan tehdä tätä enää ja miten minua edelleen nämä asiat vituttaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.