Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

gilliann

gilliann

RIP sani <3 forever my best friend... my little dog <3

Selaa blogimerkintöjä

sunnuntaiSunnuntai 04.12.2005 16:48

eilen tehtiin caprin kaa taas hyppyennätyksiä pikkujouluissa.
Mentiin 120cm okserin yli, mutta se alempi puomi putosi kun tuli niin huonosti se jumppa (ensimmäinen ristikko putosi innarilta, siis oli innari ristikot ja sit se okseri)
, ja jotkut sanoi että se väli oli liian lyhyt niin isolle esteelle (1 laukka, ponilla meni hyvin, hevosella piti mennä aika hitaasti, tai ois pitäny ainakin mennä; Capria ei hirveästi pidätellä)
Capri oli ihan mielissään, eikä ollu aikomustakaan kieltää tai mitään vaikka vähän sitä 'pelkäsin' ku viimeksi oli vähän sellaista meneekö vai eikö mene hommaa se hyppääminen... :D Se vaan meni, ihan ku se ois ajatellu et "nyt mennään eikä meinata" :)
Hienosti hyppäsi poika <3 ja olis varmasti menny korkeampaakin, mutta leikki loppui siihen harmilliseen pudotukseen (se oli korkeushyppy kilpailu)
Ja se meinasi potkia "estemiehet" ku se tuli taas vähän hulluksi ku se joutu odottamaan... :S Onneksi ne ehti just ja just alta pois.. Vähän äksöniä joulujuhlaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.