IRC-Galleria

Koiran elämääPerjantai 30.06.2006 20:13

Olinpa taasen fiksu ja nukuin pommiin, kun piti mennä Wilman kanssa eläinlääkärille näyttään tassua... ottaa niiiiiiin päähän. Hetki sitten, kun katsoin lähemmin varpaassa olevaa nirhamaa, niin se näyttää tulehtuneen ja vähän siinä näyttäis olevan märkää... eli most likely antibioottikuuri tiedossa.
Nyt sit vaan tehokkaasti Betadinella puhdistusta ja kevyt kääre siihen, että haava pystyy ees jotenkin hengittään... Wilma on masis, kun se ei saa ulkona tehdä mitään... vaan käydä tarpeillaan ja lekotella auringossa. Jollekin se olis ehkä ihanaa, mutta ei koiralle, jossa on virtaa enemmän kuin isossa kylässä (ne jotka on nähneet mun wimmun äksönissä, ymmärtävät kyllä).
Maanantaina tulee saikkurahoja ja siitä vielä viikon päästä, joten tietokoneen päivittämistä tiedossa :) No tietty sitä pitää eka vuokra ja tärkeimpiä laskuja maksaa ja ostaa lääkkeitä... ja ehkä vähän ruokaakin... suklaakin on hyvää... limppariakin kuluu se 1,5 litraa vuorokaudessa parhaimmillaan... ELÄMÄ ON!!! (Onneks isä lupas maksaa Wilman eläinlääkärilaskun... ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.