IRC-Galleria

haamis_rok

haamis_rok

Han-na Ma-ri-a.

Ahkeruuden multihuipentuma!Torstai 24.04.2008 00:44

Oon vaan niin laiska ja saamaton. Oikeesti iha sika laiska ja saamaton! Nytki oon täs muka lukemas tota pääsykoekirjaa ollu jostai puol seiskasta asti, mut ennen Salkkareita ehdin kumminkin aktiivisesti lukee semmoset 20minsaa ja sit nyt on vaa sillai puolisilmäilty ja summamutikassa alleviivailtu kaikkee tosi turhaa potaskaa täs Salkkareiden jälkee joku 30min (Kello on kuitenki jo 25 vail kymmenen!), ku piti vähä tehd ruokaa ja kattoo Unelmien poikamiestä, joka kuitenki on oikeesti aika pyllystä ku ei oo ees ikinä seurannu ja oli viel suht turha viimene jakso. :
D Nytki vaa dataan täs ilman korkeimpie voimien lupia! Mut kyl oon taas saanu yhde kokonaisen artikkelin katottuu läpi, enää vähä yli puolet tosta kirjasta. Pääsykokeisiin on kaks viikkoa. Luojan kiitos ei oo esseitä siinä kokeessa, pelkkää rastia ruutuun. Mut olis se hyvä ees tietää jotaki faktoja. Mut onneks mul on Lotto-onnea :´´´´´´(

Mä vaa haluisin laiskotella, sit ku viel väsyttää ku oon heränny tänää seittemältä! Mut ei voi nukkuu nyt, ei millää. ÄRGH. :
D

On tää niin rankkaa. Onneks koht on Vappu eli töitä ja sitte alkaa ehkä tulla tietoja niistä tulevista pääsykokeista. Niinku muittenki ku ton OKL:n. En enää ikinä hae mihinkää mihin pitää LUKEA. (Toivottavasti ei tarvikkaa). Alan vaa julkkikseks ja teen kauheita sponssisoppareita ni ei tarvi tehdä ikänä mitää oikeeta, pelkästää vaa jotai Pepsimainoksii!

Onpas pitkä Galtsupäiväkirjaentry. Ikänä varmaan kirjottanu tänne näin paljo mitää niiku tämmöstä tekstii. Tää o iha hauska ku voi sillee kirjotel kaikkee kakkaa tän ja oikeet jutut sit ton piilopaikkaan! Ajantappokirja tää on, jeeeeeeeee.

Jooooo. ^____________________________^

ps. haluun vaihtaa liittymää ku o vähä kallista! Saunalahti ois sillee aika hottis! 5e vähemmä ja 2x enemmä viesteiki. Muuten sama :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.