IRC-Galleria

halitus

halitus

yksi juttu juttu puuttuu...

syksy!Tiistai 05.09.2006 21:30

Kamalaa! mä havahtusin että mulla on tasan viikon päästä synttärit, mä olen siis vanha!

nyt on syksy ihanaa :) puihin alkaa tulla ruska, saa pukeutuu lämpimästi ja semmoset ihanat syys sateet on kivoja! mulla oli tossa ihana sunnuntai ilta! mä lähin kaverinluota ja satoi silleen pienesti ja tähdet näky taivaalla, oli ihana olo sillä oli nähny niin paljon kavereita ja uusia tuttavuuksia viikonlopun aikana. se oli jotain niin mahtavaa, mulla oli niin hyä olo, ku oisinkin vaan voinu jäädä siihen! kiitos siis kaikille jotka teki mun viikonlopusta niin hyvän! otetaan joskus uusiks :)

Tällä hetkellä mun tekis niin mieli raahta vaikka koulukirjat ulos ja ottaa tee- tai kaakaomuki käteen, kääriytyä peittoihin ja mennä nauttimaan tohon meijän pihakeinuun :) ois kyl kiva jos vois jättää ne koulukirjat sisälle ja mennä sinen jonkun ystävän kanssa vaan turisee niitä näitä ja miettimään vaikka elämän syntyy :) tai sitten jos ois se joku jonka viereen vois käpertyy... mut ehkä mä vielä joskus :)

nonih hei kaikilel oikeen hyvää ja värikästä syksyä ja pitäkää hei nyt ku pimee tulee ni yhteyttä kavereihinen ja piristäkää toisianne mitä kummallisilla asioilla :) yllätykset on aina kivoja!


ja mä en sitten aijo pitää mitään juhlia että jos juhlat haluatte ni saatte järjestää ne ite! sisi synttäreihin liittyvää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.