IRC-Galleria

KYLLÄ GIGANTTI OSAA!!!Maanantai 10.08.2009 19:43

Me ei olla moneen päivään pesty pyykkiä,koska meidän pesukone meni rikki ja huomattiin että kumitiiviste oli homeessa. Joten ei tullu ees mieleen pestä omia vaatteita sillä saatika sitten Ennin!!
No,tänään Mika kävi sitten isänsä kanssa ostamassa Gigantista meille hienon uuden koneen,jee! :)
Ja kaikki olisi hyvin JOS SIINÄ OLISI OLLUT OHJEET MUKANA!!!!!!!!!!!!
Sitten soitin sinne,että ei oo ohjeita.. Niin täällä puhelimessa sanotaan: joo,minä ilmotan Kimmolle(kuka lie sitten onkaan?!?) että laittaa POSTISSA TULEMAAN vai pääsettekö hakemaan?
Sanoin että todellakin päästään,että eikös se oo auki kaheksaan. Ei kun seitsämään,korjattiin äkkiä ja lisättiin hädissään: mutta älkää lähtekö ennenku kimmo on ottanut yhteyttä!

Oon oottanu nyt 45minuuttia ja ootan vielä vartin,sitten soitan uudestaan ja sanon,että mies tulee hakemaan sen pirun ohjeen PUOLI KUUDEN JÄLKEEN joten sen on paras olla siellä odottamassa kun Muuramesta asti tulee!! (vaikka ei ees tuu ku on kaupungissa ajotunnilla <virne> mutta ei niiden tartte sitä tietää!

Kiva,kun oon ottanu tätä koko päivän että pääsen pesee pyykkiä ja nyt ei oo ohjetta! En varmana uskalla lähtee arvailee,mitä mistäkin tapahtuu kun tuo konekkin on nyt RUOTSINKIELINEN!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.