IRC-Galleria

KYNÄJENGI <3Sunnuntai 22.10.2006 23:15

Moi koululaiset!
Mä en tajuu ihmisii,jotka käyttää mustia vaatteita,meikkaa ja polttaa tupakkaa... Itse käytän maripaitoja ja en värjää koskaan hiuksiani... Sellaiset ihmiset yrittää vain saada vaikutusta poikiin ja muihin ihmisiin olemalla ihan täysissä meikeissä... ihan sairasta!!! Sitten sulle Taapero,sun ei kannattais vielä haluta poikaystävää,koska et ole iältäsi vielä kypsä siihen.
Minä

Hellou!
Siis ekaks Kynäjengi on tosi jou! Muukin lehti on mainio,mut this is jees! Toinen asia kantsii syödä paljon juustoo! Syö juustoo,se kasvattaa luustoo! Muistathan juoda myös maitoa,ettei luut mene ihan plöröks... Vastatkaa jos ootte samaa mieltä!!!
Vahvat luut

Moi kaikki!
Kaikki puhuvat nykyään siitä,että poikien kanssa leikkiminen on ihan OK. Sanon vain,että pojat ja tytöt ovat aivan erilaisia,joten kannattaa olla molempien kaveri.
Olen huomannut,että jotkut sanovat sellaisia,joilla on silmälasit,silmälasikäärmeiksi,nelisilmiksi tai joksikin muuksi. Minä en ymmärrä sitä. Itselläni ei ole silmälaseja,mutta melkeinpä haluasin sellaiset. Silmälasit sopivat monille,eikä niissä ole mitään pilkkaamista!
Pitääkö kukaan pehmoleluista/nalleista? Minusta molemmat ovat ihania. Minulla on niitä paljon,leluja on yli 80. Kerran sanoin luokassa,että tykkään nalleista. Heti yksi poika alkoi nauraa ja se oli tosi inhottavaa. Nallet ovat minulle tosi tärkeitä,enkä voi sille mitään!!!
Banaaninallukka

Moi! En voi ymmärtää miksi pojat haukkuvat Antti Tuiskua. Meidän luokan pojat sanovat Anttia Antti Ruiskuksi. Antista se ei varmaankaan tunnu kivalta. Haluaisin nähdä Antin livenä. Tiedän melkein kaiken Antista,ja olisi tosi kiva saada sen puhelinnumero.
Antti-fani


:DDDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.