IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Maanantai 28.11.2005 18:28

I thought it was too good to be true
I found somebody who understands me
someone who would help me to get through
and fill an emptiness I had inside me
but you kept inside and I just denied
somethings that we should have both said
I knew it was too good to be true
'cause i'm the only one who understands me

what happened to us?
we used to be so perfect, now we're lost and lonely
what happened to us?
and deep inside I wonder, did I lose my only?

remember they thought we were too young
to really know what it takes to make it
but we had survived off what we had done
so we could show them all that they're mistaken
but who could have known, the lies that would grow,
until we could see right through them
remember they knew we were too young
we still dont know what it takes to make it

what happened to us?
we used to be so perfect, now we're lost and lonely
what happened to us?
and deep inside I wonder, did I lose my only one?

we could have made it work, we could have found a way
we shoud of have done our best to see another day
but we kept it all inside until it was too late
and now we're both alone, the consequence we pay
for throwing it all away, for throwing it all away

[Ei aihetta]Lauantai 26.11.2005 17:00

Vihdoinkin maa on valkoinen. Vielä kun tällainen sää säilyisi joulun ylitse niin sitten olis kivaa. Joulunavaus oli eilen ihan kämänen, ei ollut vielä lunta ja taudin takia olin ihan jäässä vaikka lämpötila ei ollut edes paljoa pakkasen puolella. No ok, ilotulitukset oli ihan nättejä viime vuoteen verrattuna. Taisin myös toteuttaa uhkaukseni ja ostaa kolme kiloa satsumoita, jotka nekin melkein kaikki jo syöty. Harmi ettei c-vitamiinia voi syödä varastoon.

Ollaan olli veljen kanssa oltu koko päivä kahdestaan kotona, eikä ole aavistustakaan missä vanhukset mahtaa olla. Mukavan hiljaista, kun ollaan eri kerroksissa. Odottelen kaverin ilmoitusta mahdollisesta leffaillasta, mutta ainakaan vielä ei ole mitään kuulunut. Aina sitä yksikseen elokuvan jos toisenkin katsoo joka tapauksessa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.11.2005 18:47

En saa kunnolla hengitettyä, nuo rauhaset tuolla nielussa on sen verran turvonneet, että puhuminen, hengittäminen, nieleminen eli mikä tahansa sattuu. Huomenna labraan verikokeisiin ja nielunviljelyyn. Uujea.

Yhteiskuntaopista sain tänään kiitettävän. Muuta hyvää tässä päivässä sitten ei oikeastaan ollutkaan, kun on tuota flunssaa tai miksi tää mun tauti sitten määritelläänkään. Toivottavasti saisi jotkut lääkkeet niin helpottuis olokin. Olisi kiva olla vähän paremmassa kunnossa viikonloppuna. Vasta tän viikon perjantaina on joulunavaus siellä torilla ja lauantaina Rock you- finaali. Jos parannusta ei oo näkyvissä niin sitten tuijotetaan himassa leffoja ja syödään ainakin kolme kiloa satsumoita. Käy se niinkin.

[Ei aihetta]Tiistai 22.11.2005 17:56

Ohjelmointia ohjelmoinnin perään. kun se vielä tapahtuu 'vanhalla kunnon pascal ohjelmalla' niin ei muuta kuin ilo irti ja naru kaulaan. Proceduureja ja ties mitä muuta yritettiin painaa aivoihin, mutta ohi meni ja aika lujaa. Ruotsintunti meni Tomin js Teemun kanssa miettiessä kirjotetaanko kirahvi geellä vai koolla. Taisi olla gee. Simmosta tänään koulunpenkille.

Pää hehkuu, kuume taas korvissa, mutta ei auta olla poissa koulusta, jos haluun edes jotenkin pysyä perässä matikan koukeroissa. Tarvitsis tukiopetusta, jota ei opettajamme mulle suo, kun en kuulemma edes yritä oppia.

Ja tiettekste. Tuukka on ihku.

[Ei aihetta]Maanantai 21.11.2005 17:54

Julmettua kun miinus kuusi pakkasastetta tuntuu luissa ja ytimissä. Tänään ei olisi muutenkaan jaksanut mennä aamulla kouluun ja vielä kun äitee jää sairaslomalle ja on aamuisin kotona herääminen on vielä inhottavampaa kun on joku oikein vahtimassa kouluun menoa. Koulupäivä kokonaisuudessaan oli yksi hirveimmistä. Aamusta alkaen särki päätä ja kun Hipille vielä räjähdin Alexin kiusaamisesta ja aivottomuudesta, päänsärky paheni ja ilmeni lekurilla että kuumetta on lähemmäs 38 astetta. Matka kotiin ja tässä ollaan, MOI.

"Moi, ootsä antti tuisku?"
"Sulle mä oon mitä vaan.."

---^ Tuommoista ei pitäisi mennä kyselemään keneltäkään humalatilasta riippumatta. Teemu muistutti lähes vuoden takaisesta. Kiitti toveri.

Miten pelimies voi yhä keikkua NRJ:n top kympissä?? shit music only?

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.11.2005 17:10

Haha, velipojat vasta heräili ja jonottavat vessaan soittaakseen puhelun norjaan. Pikkujouluissa tais mennä lujaa sittenkin. Kumosin itse vajaan pullon viiniä ja se riitti tuomaan vähän pikkujoulufiilistä mieleen. Katsoin mulberryn kanssa silmät ristissä jotain vankilaleffaa ja sen jälkeen vielä uusinta Bondia. Taisi brosnan tulla uniinkin. Nyt vaan ootellaan, että joku tulee puku päällä ja pyssy kädessä tännekin.

[Ei aihetta]Tiistai 15.11.2005 21:47

Perjantaina on joulunavaus torilla, lunta pitäisi olla polviin asti ja pakkasta ainakin 15 astetta. Eikä suinkaan tällaista harmaata, välimeren verran vettä taivaalta ja lämpöasteitakin päivisin ainakin kymmenen. Parantaa aikalailla fiilistä koulussakin. sarkasmia ei valitettavasti saa kirjoitettua.
Ruotsinkokeessa komeili kaunis yhdeksikkö, nanotekniikka loppuu heti kello kolme huomenna iltapäivällä, englannin koe on pois alta ja sitten voikin siirtyä kotioloihin taistelemaan kahden täysi-ikäisen, mutta silti niin lapsenmielisen isoveljen kanssa ja pilkkomaan vaikka paperia jos sitä lunta ei tosiaan ole tuloillaan.
Simmoista se syssy on, aika harmaata, mutta kannattaa laittaa värikäs villamyssa päähän ni ei se niin pahalta tunnu. Ja vielä kun juo muutaman kupillisen mustaa kahvia niin varmasti jaksaa. Aamutuntien ohi nukkuminenkin on suositeltavaa.
- Vanhemmat »