IRC-Galleria

helinä---

helinä---

..tinkerfuckingbell..

>__< JouluvalotMaanantai 10.12.2007 09:43

Mää vihhaan jouluvaloja. Ainaki tästä lähtien.
Aloin joskus tuossa muutama tunti sitte asentaa jouluvaloja kämpille (n.klo 04:30)... Ensinnäkin ne oli vitunmoisessa solmussa, ja ku sain ne auki nii se alkupää oli jo sotkeutunu uudestaan.
Sitte ku sain sen läjän vihdoin selvitettyä niin edessä oli jo seuraava ongelma: mihin ihmeeseen mää ne valot sitte laitan?
Ensimmäisenä koitin tietty laittaa niitä verhojen niihin klipsuttimiin kiinni, ja ku hienosti ne olin saanu roikkumaan niin huomasin että verhot makas lattialla/pöydällä. Vissii ois voinu laittaa sen johdon lisäksi myös sen verhon sinne klipsuttimen vällii...juu nou.

No purin koko jouluvalohökötyksen, koska vitutti niin kauhiana. Laitoin verhot paikoilleen, ja ku kurottelin suoristelemaa niitä ni meinasin kaatua ja tipahtaa ikkunalasista läpi. Siinä pöydällä seistessä kaadoin sitten mehulasin, siinä odottavien jouluvalojen päälle.
Seuraava yritys oli pujottaa valot kaapin päältä ja sieltä katonrajaa pitkin "hienosti" sinne ikkunan yläreunaan. Ja paskan vitut. Lopputulos oli, jos mahdollista, edellistä asetelmaa rumempi. (Huom, en koskaan enää käytä sinitarraa jouluvalojen kiinnittämiseen...)

Lopuksi päätin asentaa valot vaan ikkunalaudalle ja antaa niiden tuikkia siinä.
Päätin että viksuin on pujottaa valot pöydän ja seinän välistä, ettei johto jää rumasti pöydälle.
Siinä vaiheessa ois kannattanu ehkä miettiä uudemman kerran, että ois voinu vaan sen pistokepään työntää sieltä pienestä raosta, vaan ei. Tämä neiti alko survoa koko valosarjaa sieltä n. 5cm raosta.
KUKA IDIOOTTI KISKOO NE SAATANAN LAMPUT SIELTÄ RAOSTA, VAIKKA VOIS TIPUTTAA VAAN SEN PISTOKKEEN?!?!
No, loppu hyvin kaikki hyvin: Valot sain ikkunalaudalle ja rauha jälleen maassa.
Paitsi että olin aika mallikkaasti kolautellu niitä valoja lattiaan ja pöydänkulmiin joten yli puolet lampuista on pimeinä! Kyllä nyt on joulumieli huipussaan ku saa katella jouluvaloja ja seurata ku ne yks kerrallaan sammuu saatana. Hauskoo Joulua.

Mää en koskaan enää osta jouluvaloja.

Voin tulla asentaa teidänki jouluvalot?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.