IRC-Galleria

hin

hin

no voi jättehejsan!!!!

Uusi vuosi - uudet kujeet!Maanantai 08.01.2007 17:48

Näin on... Se on nyt uusi vuosi, vuosi 2007. Seittemän vuotta ollaan eletty tätä vuosituhatta... Uskomatonta kuinka aika voi mennä näin nopeesti! Noh... Niin se vaan menee, turha sitä on sen enempää miettiä! :)

On ollu hurjan rentouttavaa löhöillä kotosalla ja viettää aikaa tutuissa maisemmissa ystävien ja perheen kanssa. Tää joululoma on tullu tosi tarpeeseen! :) Sain viettää jopa valkoisen joulun mummolassa. Ja vaikka lumi suli heti äkkiä pois, jäi joulusta mukava muisto kun maassa oli lunta ja kasvoja kiristi pirteä pakkanen. Oli mahtavaa käydä veljen kanssa aattoiltana jättämässä muffan haudalle kynttilä ja ihastella sitä kynttilöiden merta. Harmittaa niin ettei sattunu kameraa mukaan, mutta niinhän se melkein menee - parhaat hetket ei koskaan tallennu nauhalle tai filmille... Ne eletään ja ne jää elämään oman pääkopan kovalevylle. Tai jotain :D Ja sain parhaan joululahjan ikinä: isä oli meidän kanssa viettämässä joulua. :) Ja vaikka se oli kotona vaan puoltoista viikkoo, niin se oli miljoona kertaa, tai ei kykene ees selittämään kuinka paljon parempi se aika oli ku että se ei olis päässy käymään ollenkaan kotona. Ottakaa tosta edellisestä lauseesta sitte selvää :D Jeps, mutta pääsi kyllä itku ku isää halasin viimestä kertaa ennen ku se taas lähti Uruguaihin... :) Toivon ja rukoilen, että Herra varjelis isiä siellä kaukana ja että se tulis taas pian kotiin! :)

Oon jotenki tosi onnellinen tällä hetkellä... :) Jostain kumman syystä... Loma on ollu mukavaa aikaa ja on kerinny pohtimaan ja miettimään asioita ja panemaan asiat tärkeysjärjestykseen. Vaikka mä oonki kasvanu kiinni meijän sohvaan niin silti kaipaan jo kouluun. Ja ennen kaikkea on ikävä omia luokkatovereita! :) <3 Entistä enemmän tuntuu siltä, että oon ihan oikeella polulla opiskelua ajatellen, ja se jos mikä tekee mut onnelliseks! Jostain syystä mennyt vuosi on ollu vaan niin hieno, että ei oo kyllä montaa syytä olla onneton!

Kiitän teitä kakkia hyvät ystävät menneestä vuodesta!On olu hurjan mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin mm. koulun kautta ja on ollu korvaamattoman hauskaa viettää aikaa vanhojen ja ennestään tuttujen ihmisten kanssa! Kiitooäs!!!! :D Suurimmat kiitokset lähtee kuitenkin taivaan isälle!

Tää riittää nyt tältä erää... :) hih... juu hei vaan :D:D:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.