IRC-Galleria

jjaaaaaa :DMaanantai 11.06.2007 05:161. Itsenäisyys, oma-aloitteisuus, yksilövoima, johtajuus. Opinpaikkana on löytää oma paikkansa ja oppia luottamaan enemmän itseensä. Hakee ensin esikuvia vahvoista ihmisistä, mutta ajan mittaan on itse edelläkävijä.

2. Vuorovaikutus, yhteistyö, diplomatia, herkkyys, sopeutuminen. Kakkonen etsii rohkeutta ilmaista itseään ja koska on haavoittuva, kohtaa vaikeuksia, kunnes oppii luottamaan omaan totuuteensa, eikä niinkään yleiseen mielipiteeseen.

3. Myönteisyys, elämänilo, luovuus, kommunikointi, esiintyminen. Henkinen, sisäinen lapsi meissä, jonka tulisi ilmaista itseään avoimesti monin tavoin. Aktiivinen tekijä, jonka on opittava keskittymään yhteen asiaan kerrallaan.

4. Tutkiskelu, syvällisyys, filosofia. Vahva työenergia, käden taito, teorioitten ymmärtäminen. Matemaattinen lahjakkuus ja keksijän ajatusmaailma. Tiedon etsimisen kautta löytää rohkeutensa puolustaa totuutta ja voi olla hyvin oikeudenmukainen. Toinen piirre taas on vaikeneminen ja yksinoleminen, koska on varma, että toiset eivät kuitenkaan ymmärrä, joten miksi vaivautua puhumaan. Luonto ja hiljaisuus ovat lähellä sydäntä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.