IRC-Galleria

verta,hikeä ja PALJON kyyneliä.Sunnuntai 04.12.2005 17:20

niin..viikonloppu takana.toisaalta,ONNEKSI!
perjantai ja vakkarijengi koossa taas.hauskaa oli!<3 ja murtamo tullut tutuksi..
lauantai..niiin..en oikein tiedä miten kuvailisin sen.nooh,valtatie + minä + talvikelit = ei mieluinen yhdistelmä :D jerry,se wham OLI ihan varmasti enne!pakko olla!! mutta oli ihan kivaa (tai noh,köhöm..!) ja tili varmasti miinuksella.
illalla urheilukadulle.iltaan mahtui hyvin paljon kyyneliä,mutta hei välkkykunkku : oot parasta,ihaninta ja kivinta.<3 aina. sitten domppaan.oli aika hauskaa siihennähden että olin hyyyyyvin humalassa.mutta mitä voidaan olettaa jos ei ole dokannut yli kahteen viikkoon?! :b tili varmasti ainakin eilisen baari-illan jälkeen miinuksella,jos se ei ennen ollut!
ainiiinjuu..tämä "mr x".hmmm..."en mä hei oikeesti voi tanssia,vaiks mä haluisinkin.kun mun TYTTÖYSTÄVÄ kieltää" minä siihen,että just.herra taitaa olla tossunalla."eieiei,en mä oo.ja hei ei se tyttöystävä ole este,hidaste vaan!" ja vinkkaa silmää mulle.MIEHET! mutta oli kiva nähdä pitkästä aikaa ja edelleen...huuuh. spagettia..;)
oioioioi,mikä darra.aivan jäätävä.mä en never ever enää juo noita makeita litkuja.hyi!
viikonlopun saldo oli siis : monta asiaa saatiin selvitettyä,muutama sotkettiin entistä sotkuisemmaksi ja pari sössittiin oikein kunnolla.mutta hauskaa oli.
ja toteampahan vain lopuksi..mä en ikinä tule tajuamaan miehiä ja niiden helvetin kummallista käytöstä kunnolla.en ikinä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.