IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

jännää :>Keskiviikko 19.12.2007 21:49

tuli kaivettua vanhoja tavaroita ja löyty huippuja pikkutiinan 4 wee keksimiä tarinoita jotka ite olen sanellu ja tarhantäti kirjottanu..

Olipa kerran hämppis vessassa. se teki verkkoja. sitten tuli poika vessaan ja sitten hän huomasi, että hämppis oli vessassa. sitten hän lähti pois ja kiljui. sitten tuli tyttö ja kysyi: "mitä sinä kiljut?" "apua, hämppis vessassa voi mitä"


olipa kerran tyttö. hän kuuli jotakin rapinaa ovelta. sitten hän luuli että siellä on haamu. sitten siellä olikin äiti ja isä.olipa kerran muumitalo. siellä asui muumipeikko joka itki kun ei tiennyt missä äiti ja isi ovat. kerran tuli niin iso myrsky että talokin lähti lentoon. sitten pikkumyy kysyi muumipeikolta että "mikä sinulla on?" muumipeikko sanoi että "eeenn tiedä kun äiti ja isi on kadoksissa." en tiedä muuta.olipa kerran lumiukko. sitten tyttö kävi kysymässä ukilta porkkanaa. mutta äiti sanoi ettei sitä saa antaa lumiukolle, muuten jäätyy kädet. sitten tyttö laittoi porkkanan omaan nenään.olipa kerran vesi. sitten tuli muumi. sitten vesi alkoi tuulemaan ja hän pelästyi. aurinko lämmitti niin paljon, että vesi ei tykännyt siitä.olipa kerran muumit ja pikkumyy. ja he lähtivät retkelle. sitten pikkumyyllä pääsi aivastus ja muumit pelästyi. sitten muumit lähti pois.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys