IRC-Galleria

invamopo

invamopo

Ei riemulla rajaa kun omalla autolla saa ajaa...
jep jep. mersu toimii ja toista mersua aloin laittamaan niin totesin et hitsattavaa on huomattavasti enempi kuin olin odottanu.
Nyt rauhotan mieltäni juomalla huomattavan määrän olutta.
Alkaa tää kotona asuminen pikkasen ottamaan päähän mutta mistään ei löydy mulle sopivaa taloakaan eli pakko jatkaa kotona olemista.
Mistään ei tunnu löytyvän taloa minkä pihassa olis noin 150-200 neliöistä lämmintä korkeata hallia. Kaikissa taloissa joita olen kattonu on vain joku pieni yhen auton talli minne ei mahdu ambulance. Mitä tekee tallilla mihin ei mahdu ajossa oleva auto? No sillä ei tee sitten mitään. Jos sopiva talo löytyy niin se on liian kaukana turusta ja turusta en 50 km kauemmaks en lähde. Muuten tulee turhan pitkä matka martinsillan grillille.
Mut sit jos olis talo tarvis se emännän ja mulla ei siihen hommaan löydy taitoja kertoa kiinnostusta ja enkä saisi naikkosta viihtymään seurassani kumminkaan viikkoa kauempaa. Tai vikahan on naikkosissa kun ne ei ymmärrä meikäläistä. Ne väittää etten ole normaali mutta, olen tossa kyselly ja etsiny tietoa että mikä on normaali niin vastausta en ole löytäny koska normaalia ei ole olemassa. Tai jos on niin se ei ole kaikkien mielestä normaalia. Eli normaalia ei ole on vaan omalaatusia ja joitakin laatuja on enempi.

Eli äitikin tietää että olen "hieman" omalaatunen ja hokee mulle et oleppa poika normaali. Kun kysyn että mikä on normaali niin aina hän käskee sitä kysymään isältä. Mutta olen aina isääni pitäny normaalina niin siksi minusta tuli tällanen omalaatunen. Ajan sellasella autolla kuin haluan. Asun siellä missä haluan. Pukeudun kuin haluan. Teen niin kuin itse parhaaksi katson. Vaikka olen lääpälläni erääseen neitokaiseen teen niin kuin mielestäni parhaaks näen. Ei tässä mikään kiire ole. Niin kuin äitini aina sanoo: "vain köyhillä on kiire" ja "hosumalla ei tule kuin kusipäisii kakarii".

Elämä on laiffii ja siitä kuuluu nauttia. Ei siitä pidä tehdä sellaista että on tehtävä kaikki pakolliset. Teen ne mitä jaksan ja ehdin.

Kyl kalja kusettaa. Nyt kuselle ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.