IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

csLauantai 24.11.2007 13:50

Counter-Strike

Kemiallinen merkki: Cs
Counter-Strikeä pelataan usein pahanhajuisissa ja hikisissä laneissa


Counter-Strike (tiski-isku) on peli, jossa tiskataan, ja jos osuu lautasella toista naamaan, kuuluu HEADSHOT"! Peli on suunnattu niille, joilla ei ole oikeaa elämää. Peleissä käytetään myös hackeja, joilla saadaan muiden pelaajien olo entistä vittumaisemmaksi. Peliin on lähes yhtä helppoa juuttua kuin WoWiin, eikä sillä ei ole varsinaista ideaa. Suurin osa nörteistä vain tappaa toisia saadakseen itselleen orgasmin ja kasvataakseen vp:tä (virtuaalipippeli). Headset on suuri osa peliä, koska sillä nörtit kommunikoivat keskenään tai paljastavat toisten pelaajien piilopaikat. Nörtin tunnistaa pelissä siitä, että hän ampuu sinut kulman takaa HEADSHOTilla, tai kilsan päästä tiskiharjalla.

Counter Strikesta on tulossa myös suomenkielinen versio nimeltään Tiski-Isku:Lähde. [1]

Pieni vinkki:
Muista juoda ennen pelin alkua vähintään kaksi energiajuomaa(mieluiten ed), niin voit haxata jopa 50 kertaa paremmin. Ja mikäli vessahätä yllättää, niin muista, että Tosimiehet tekevät sen tuolilleen.
CS-nörtti
Varo vihaista CS-nörttiä


CS-nörteistä on vaikea saada selkoa. Se, että minkä näköisiä nämä oudot, maanis-depressiiviset olennot ovat, on edelleen avoin kysymys. On tehty havaintoja, että ruumiinrakenteeltaan he muistuttavat erehdyttävästi solmupilliä ja kasvonpiirteiden perusteella heitä voisi luulla paviaaneiksi. Tiettävästi CS-nörttihavainnot ovat vuosi vuodelta vähentyneet. Syynä tähän pidetään ns. lanitusiltoja, joissa suuri määrä CS-nörttejä kokoontuu yhteen harjoittamaan usk harrast elämäntapaansa. Nörtit voidaan tuntea myös "nicknameista" eli nimimerkeistä joilla nämä oliot pelaavat. Tunnettuja nimimerkkejä ovat mm. Owner, Pwner, Jack Bauer, Old Owner, ReAlLy OwNs, ), Pöytä, Tiskikone ja muut yhtä mielikuvituksekkaat nimet.
CS-tauti

Vakava tauti, jota esiintyyy joka puolella maailmaa. Taudin oireita ovat erktiohäiriöt, jatkuva BOOM HEADSHOT -huudon kiljuminen ja suusta ulostaminen. Nämä paviaania muistuttavat taudinkantajat ovat erittäin likinäköisiä. Lääkkeeksi tepsii punaiset pilkulliset sienet ja Magickondomi kotkansulat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.