IRC-Galleria

irisnoir

irisnoir

iiris! mokomakin todellisuudesta irtautunut taidehippi!

perjantain inspiroimanaMaanantai 22.02.2010 05:23

teen listan kaikista niistä asioista jotka saattaa seurata kun yhdistää alkoholin, croydonin black sheepin sekä kaverin nimeltä shelby. parental advisory: explicit content.

-> drinking games. "finland fuck finland fuck better than a canada fuck." ja miks mun uudet hienot tubekarttakortit on pilalla ku tsekkaan ne seuraavana aamuna? koska on sellanenkin juomapeli jossa on korttipakka pullon suulla ja siitä pitää puhaltaa kortteja alas. tällä kertaa pöydälle jolle joku oli kaatanut ilmeisesti juomansa.

-> the fine art of getting guys buy us drinks. kävellään klubin läpi ja tsekkaillaan ympärillemme, "who should we ask first?" "lets try him." ... "hi, will you buy us drinks?" ja uskokaa tai älkää ni se osti. ja muutama muukin keltä vaan mentiin kysymään.

-> body shots. shottilasi tissien väliin ja vähän kumartuu et toinen saa kiskottuu sen siitä naamariin. tätä kokeiltiin myös keskellä tanssilattiaa smirnoff ice pullon kanssa. ihan hyvin onnistu. ja myöhemmin myös pöydässä muun seurueen kattoessa että jahas, tervettä meininkiä.

-> the US national anthem. toinen käsi rinnalle, toinen nostettuna tervehdyksentapaiseen asentoon, "o, say can you seeeeee, by the dawns early liiiiightt..." väliäkö sillä mitä oli tekemässä, tanssimassa vai tilaamassa juotavaa, usan kansallislaulu oli hyvä veto joka väliin.

-> the lords prayer. shelby erehtyi mainitsemaan sanan "pray" jossakin välissä jostain syystä, ei voi muistaa, joten mitä oletatte tapahtuvan? totta kai ristin käteni ja alan ladella "our father, who art in heaven, hallowed be thy name, thy kingdom come, thy will be done..." ja tässä vaiheessa olin lisäksi baaritiskillä tilaamassa juotavaa.

-> jesus is serving you. ensin vatsalihaksia koskevat naurut sille että jonkun baaritiskin takana työskentelevän nimi on jesus, sitten kun seuraava äijä oli muka lousifa, alettiin hieman epäillä että kyseessä oiskin ehkä peitenimet...

-> £10 note swan. "if i fold a swan out of that will you use it to buy us drinks?" "alright." kaikkea sitä tekee ilmaisen juoman eteen.

-> hi im american. tyypit kysyy mistä ootte, niin minähän oon amerikasta. tarkalleen ottaen new mexicosta. noh, olihan mulla toppi jossa oli usan lippu ja lauloin usan kansallislaulua, en näe mitään syytä miksei jätkä ois uskonut. ja kai se uskokin.

-> "i have a habit of kissing every guy whos called matt, so do you mind if i kiss you?" eikä tästä sitten sen enempää.

iris noir kiittää ja kuittaa tältä illalta, bedtime babes.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.