IRC-Galleria

kuittiavautuminen. ainaki.Torstai 30.10.2008 16:22

inhoon kuitteja. huomasin sen ku koitin ettiä jotaki tiettyy juttuu mun laukusta. laukun pohjalta löyty kuitteja, kuitteja.. kuitteja ja vähän lisää kuitteja. oisin voinu tapetoida niillä yhen seinän.. en käsitä miks otan aina sen kuitin vastaan koska loppujen lopuks ne kaikki on kuitenki vaan laukun pohjalla eikä niillä tee yhtään mitään. saa niistä aina roskiksen täytteen ku tekee laukkuinventaarin. mun piti laskee ne kuitit koska se määrä näytti niin suurelta. 32. kuinkahan monta kuittia mun muissa laukuissa on ? arh.
sillonku ei oo oikeesti enää mitään tekemistä ni huomaa yllättävän nopeesti tekevänsä jotai superturhaa, esim. kuittien laskeminen :D kuluu se aika niinki. seuraavan ajan sais kulutettua ku laskis niitten kuittien yhteissumman. sit alkais vaan vituttaa..

asensin, tai yritin asentaa, meiän uutta digiboksia tänään. yritin olla aikaansaava. se oli turhaa. kaiken sen johtojen kans leikkimisen ja sommittelun ja asettelun jälkeen telkkarin ruudussa ei näy sitä valikkoa joka siihen piti tulla ku johdot oli laittanu tietyllä tavalla kiinni tiettyihin laitteisiin. joten nyt en voi kattoa telkkaria, ainakaa ennenku mun varusmies saapuu kotiin laittamaan ne johdot oikein.
noita johtoja on kyl liikaa. ehkä noita laitteitaki. en vieläkään osaa käyttää kaikkia, tai no tähän mennessä melkein mut silti. miksei kaikki voi olla niinku ennen, maksimissaan kaks kaukoa kahdelle laitteelle. nyt on niin paljon kakeja et niille vois melkee ostaa oman hyllyn toho seinälle ja kirjottaa alle et mikä on millekki laitteelle.
oon vaan vähän yksinkertasempi (mitä toho tekniikkaan tulee) ja oisin mielelläni jumahtanu myöhäiselle 80-luvulle.

tosin ! sitteku joku keksii laitteen joka ei tarvi toimiakseen yhtään johtoa (okei korkeintaan virtajohdon) on aika äijä. tai muija. esiylistys sille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.