IRC-Galleria

home sweet homePerjantai 08.06.2007 06:07

NAMANAMANANANMMMM. Oisin oikee hyvin voinu käydä hyvinmielin ja iloisena nukkuun mut tunsin suurtaki suurempaa tarvetta blogata =D perus.
mut siiis huhhh ! Vince Neil, Mick Mars, Nikki Sixx ja Tommy Lee oli varmasti kuumempia ku hella kutosel <3 sain suorastaan väreitä. Kuinka oikeessa Järskä olika taas biisistä millä ne avaa, onneks en lyöny vetoa, oisin vaa hävinny yhyy & nyyh.
Tein myös muiden joukossa yleisöbongauksia. Andy (ja Angela) McCoy varasti huomiot ennenkö keikka alko, ehti niit vähä näkee.. sit tuli sellanen nimmareiden metsästäjälauma siihe. Toinen bongaus on vähemmän mainitsemisen arvonen mut mainitsempa kuitenki et ändin läheisyydessä istu Jyrki69 ja toistaseks tuntematon solariumneekerinainen.
Keikka oli kuitenki kokonaisuudessaan mahtava, tykkäsin jopa lavasteista. Tuli mielee uusvuos tj :DD Sain osan Vincen vesipullon sisällöstä mun päälle, oli ihan jees virkistyä tolleeki koska siin oli aikas saunafiilikset kuitenki. Sit Tommy pisti Jekkupullon kiertoon, se tuli siit mun eestä sillei sopivasti jo valmiiks tyhjennettynä ;< mynät vei kaiken.
Olin kyl vähä pettyny ku "WE WANT MORE" huudot ei tehonnu ja pojat ei soittanu ees encoree, yhyyy. Ystävämme Jönssihän jäi luonnollisesti taistelemaan Tommy Leen alumiinisesta (?!) rumpukapulasta sällin jos toisenki kans ja kuinka ollakkaan vaik kapulaa silvottiin osaan jos toiseenkin ei Jönssi saanut itselleen edes pientä palaa kapulasta. PASKA REISSU wooot ???!

Keikan jälkee en kuullu varmaan tuntiin _mitää_. ois pitäny kuunnella viisaampia ja hommata vaan ne korvatulpat mut koska olen emma, enkä kuuntele koskaan muita (ainakaa usein) ja päätin olla kerranki viisaampi ni jätin korvatulpat pois matkasta. että ei sit mitää ihmetystä jos huudan vaik pitäs puhuu normaalisti ja toistelen sanaa 'mitä'.

Kaiken tän kruunaa mun rakkulaistaki rakkulaisemmat rikkijapoikki olevat jalat jotka tahtovat levätä. Minä myös. Olen iloisempi kuin vähään aikaan, vaik tietyt asiat kaipaa viel taustatutkimusta HUOMIO. peeäs: ei liittyny. mut joo.. hehkutus saa nyt riittää.
hyvää-yötä-ja-kauniita-unia, hellakutosten-poikien-kuvia (vai ?)
PIIS N LÖÖÖV ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.