IRC-Galleria

ja_toinen

ja_toinen

Finns do it melancholy

Kotona taasenTorstai 03.04.2008 22:10

Uhh, vois väsyttää. tunti aamuste punttiksella ja neljäks tunniks töihin ja 4 tuntia kotiopäin rullaamista ja nyt kotona. Scorpions pääsi kunnon soitantoon tuossa matkan varrella ja sohvallaki vielä nopeesti pari kappaletta, mutta kyllä nyt on jo muun tuotannon aika ^^ hiukan ihmeteltävää naapureillekkin kun jyrähti Trans-Siberian Orchestra - Wizards in Winter kaijuttimista. Ovat mokomat saaneet taas elää rauhassa koko alkuviikon, muutosten tuulet kehiin. Ehkä ne arvaa jo mistä musiikit tulee kun iskee aina viikonloppusin ^^
Kolmena aamuna punttisalilla käynti, ehh, pitkästä aikaa. Mukava kun ilmaiseksi pääsee, sais vaan olla lähempänä hotellia ni vois höläkätäkki sinne. Noh, saunassa pääsee käymään treenin jälkeen, kannattaa siis käydä. Työpäivätki tuntu hiukan aikasempaa pahemmalta ku oli tehny etukäteen jo jotain. Vielä kun saisi Raumalle sponsoroidun sulkapallovuoron niin kelpaisi, torstaisin uppopallo, viikolla punttisalia ja lenkkiä töistä hotellille, lauantaille mahtuisi hyvin sulkapallo.
^^ Auto huollettu, leimattu ja pesty, kelpaa ajella taas vuodenverran..tai sitten ensiviikonloppuun asti jolloinka pitää käyttää uudestaan pesulla. Ja se huoltokin, ihankuin meidän tunnuslausettamme olisi käytetty.. "minkä huollamme, sen korjaamme".. Huomenna samalle korjaamolle uudestaan siksi koska oli huomautus perävalojen toimimattomuudesta.. mielestäni ne toimivat ennen korjaamolle menoa, samoinkuin peruutustutka(josta olen varma että se toimi). Näkee huomenna ottaako korjaamo vastuuta tekosistaan...inhottavaa jos ihmiset ei ota vastuuta tekemisitänsä..

Koska vaihtais kesärenkaat oO

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.