IRC-Galleria

OsCruise07Keskiviikko 21.11.2007 00:01

Herättiin Zombien kans aika tokkuras, koska oltiin edellis iltana oltu Hennan, Hannan ja Essin kans suunnittelemas kaikkea laivaan liittyvää..tai oikeestaan panikoimas!
Noh.. mulla oli hiusongelma aamulla ja tiialla ei muistaakseni mitää.. ja sit tietenki ku pyöräiltiin yhdellä pyörällä (minä siis ajoin) essin luo oltiin erittäin hehkeinä.
Joopajoojoojoo.. öö. no! sitten tilattiin taksi, joka tuli kuin puskasta!! jaja..jäädyttiin matkahuollon pihas.. ÄH..tää kuulostaa ihan kurjalta. NOH ! me siis oltiin menos LAIVALLE ! ja sehän oli tietenkin pää asia! menomatka bussilla oli hauska.. taukoja pidettiin ja aliasta pelattiin. Meidän kaikkien tyttöjen hiukset olivat kovassa käytössä. ;)
Turussa odoteltiin hetken että saatiin ne jotku liput ja sitten pidettiin tietenkin terminaalissa kuuluisaa TAUKOJUMPPAA ja laulettiin. Ja hiukan myös stressattiin, että viedäänkö meidän juomat laivaan noustessa. MUTTA EI VIETY ! valvojat oli hukas mutta onneksi MUMMA oli innokas kirjoittamaan nimmareita meidän lappuihin.
Kun me sitten päästiin laivaan, niin mä en ainakaa vieläkää tajunnu että olin tosiaan sielä. Hytissä oli melkonen tohina ku viisi tyttöä laittautui illan bileisiin. Hiukset oli kuitenkin käkkärällä ja pakkelit naamas ku lähettiin tanssimaan!! Voi jukra. laulettiin tosiaan karaokea jaja.. tanssittiin tangolla ja vähä muuallakin, halailtiin (pussailtiin) Einaria, JUOTIIN, tutustuttiin uusiin ihmisiin ym.
Ja yks parhaimmista jutuista oli se, että tiia houkutteli meitä tyttöjä yksi kerrallaan hyttiin juomaan VIINAA! juu..ja kun mähän olin vielä päättänyt etten enää joisi mtn. Mutta hyvin tuntu menevän alas..
PATRIK! se oli uusi tuttavuuteni tällä kertaa Ruotsista. Osasin erittäin hienosti selittää Patrikille suomen kartan ulkoa ym.
Tiian kanssa lepuuteltiin silmiä kahden maissa yöllä ja heräiltiinkin sitte kymmeneltä aamulla. Sillä välin Essi, Hanna ja Henna oli tietenkin käynyt sukilla diskossa, katellu baarin valomerkin ja Henna tutustui oma-aloitteisesti henkilökunnan tiloihin!
Aamulla oli sitten tosiaan kaikilla hieman vatsat kipeinä ja päätä jomotti. Hauskaa oli vielä seuraavanakin päivänä,mutta nyt en siitä jaksa kirjoitella..


..Muutakun että minä rakastuin bussimatkalla takaisin Seinäjoelle.

Kiitos etenkin tytöille hauskasta matkasta ! ja kaikille muille <3 mammalle ja mummallekin terkkuja. (Mehän mennään luovuttamaan sitä verta!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.