IRC-Galleria

viime yö, oikeastaan aamuyöTorstai 29.03.2007 02:13

nyt viime yönä näin unta että urheilutalon edessä oli valtaisa onnettomuus. bussi (se oli kyllä paloauto mut bussin asemaa se ajoi) törmäsi kai johonkin, en tiedä mihin, ja monia oppilaita kuoli lukiosta, yläasteelta ja kodjalan koulusta ja vähän muualtakin, vain neljä kyydissa olevaa pelastui. (huom. bussissa eivät olleet läheskään kaikki oppilaat, itsekin katsoin tilannetta sivusta). en viitsi nyt tässä mainita kuolleiden tai pelastuneiden nimiä erikseen, kaikkia en edes tiedä. kuskit, joita tässä tapauksessa oli jostain kumman syystä neljä, kuolivat myös, koska hukkuivat muiden vereen. tapaus nimettiin könginkankaan suuronnettomuudeksi.
tapahtuman jälkeen menin koululle, joka ei kuitenkaan ollut koulu. siellä pelasin golfia akin ja bb-kakin kanssa, kunnes aki suuttui jostain. steku luetteli ahkerasti kuolleiden oppilaiden nimiä keskusradiosta ja kehoitti oppilaita palaamaan välittömästi omille oppitunneilleen. koulupäivä jatkuisi lukujärjestyksen mukaisesti.
myöhemmin olin even kanssa jossain ja eve pakotti mua pitämään brucea sylissä ja nauroi kun bruce puri mua koko ajan sormesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.