IRC-Galleria

Ai niinMaanantai 16.11.2009 01:33

Muistin, että tänne pitää kirjoittaa, että Joonas voi sitten Rovaniemellä lukea, mitä Kajaanissa tapahtuu.

Lähdetäänpäs vaikka suurimmista uutisista:

1. Kajaanin Judokerho muuttaa varmaan piakkoin uuten saliin vanhoihin Kainuun Pultin tiloihin, tatamia tulee noin puolet entiseen lisää.

2. Vanha katsomorakennus, jossa ollaan reenattu, on saanut purkumääräyksen. Se pitää olla tyhjänä ens kuun puoliväliin mennessä.

3. Musta tuli 3 viikkoa sitten täysin mäihällä AT-52 sarjan Suomen mestari. Sarjaan ei muita tullut enkä -57 halunnu mennä, kun oon jo niin "alipainoinen" siihenki sarjaan. Että kävin vaan ottelualueella kumartamassa ja nousin itekseni sitten korkeimmalle palkintopallille (oli muuten ihan siistiä, vaikka yksin siellä olinkin :D) ja Harry laitto mitalin kaulaan ja käteen sitten virallinen kisapaita ja judoheijastin.

4. Markon kanssa on mennyt jo useamman kerran sukset ristiin, ja toissa viikolla se suuttu tavallista pahemmin eikä kuulemma enää jaksanut kattoa minua. Ja tämä on nii pitkä tarina että en varmana sitä täällä kerro.

Että näin. En kyllä vieläkään tajua tuota SM-mitalia, vaikka siitä on jo kohta kuukausi, että jos Joonas, kun oot nii hyvä tossa psykologiassa, nii vaikka selventäisit asiaa. Tarpeen vaatiessa.

Uudesta salista tulee älyttömän hieno! Oon itekki ollu maalaamassa ja touhuamassa siellä, ja Jorkke on luvannut meille talkoosaunaillan.

Viime aikoina en oo siellä kerenny olemaan, SM-kisojen jälkeen tein ekan viikon hulluna treeniä, ja silloin toisellaki viikolla tiistaina 3 putkeen, taas kerran. Se kolmas reeni tuli siinä kun kannettiin tiilejä
paikasta toiseen ja lautoja kans, ja oishan mun vissiin pitäny siivotaki vielä ja siitäki meinas nousta kinaa Markon kanssa. Hyvinhän se siltäki näytti sujuvan. En jaksanu ruveta tappelemaan sen kanssa, vaan tein muut hommat loppuun sanaakaan sanomatta ja lähdin pois. Sen jälkeen en ole siellä liiemmin käynyt. Viime viikolla olin alkuviikon sairaana, eikä silloin saa mennä tatamille ja asiallisesti ilmoitin Markolle, eikä se sitten valittanut, kuten normaalisti, kun ei ilmoittanut. Keskiviikkona aloin olla jo elävien kirjoissa maanantain ja tiistain maattuani sängyssä katsomassa elokuvia (joita muuten tuli tällä viikolla katottua ainaski 17 kpl :D), ja torstaina en enää kestänyt vaan kävin salilla ilmoittelemassa että olen vielä mukana kuvioissa. Ja lämmittelin taas suhteet Markoon. Toivottavasti se ei suuttunut perjantaisesta Onnela-käynnistä :D. Perjantaina menin suoraan töiden jälkeen salille kattomaan reenit, himo tatamille on niin kova ja huomenna mä sinne pääsenkin jo! Jes! Lauantai oli virallinen pyjamapäivä ja tänään oon vaan datannu, elokuvien katselu kyllästyttää nytten.

Kouluki maistuu taas :) nyt on menossa työssäoppiminen, joten olen illat voinut ihan hyvällä omalla tunnolla olla salilla.

Ja nyt mä kyl lähen nukkumaan. Öitä ja lämmin halaus Rovaniemelle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.