IRC-Galleria

haastettuMaanantai 06.02.2006 19:14

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Minulla on tapana säikähtää jokaista pikkuasiaa (esim kauhuleffoissa), mutta sitten varsinaista säikäytyskohtaa en säikähdä.

2. Aina iltaisin (öisin) nukkumaan mennessäni väännän patterin omasta huoneestani täysille ja pistän semmoset pörrö/villasukat jalkaan kun siellä on niin kylmä ettei siellä pysty nukkumaan ja sitten herään aamuyöstä siihen kun on niin kuuma eikä pysty nukkumaan ja käyn pistämässä patterin kiinni, otan sukat pois jalasta, pistän tuulettimen päälle ja menen takaisin nukkumaan.

3. Minä aina haluan jotain (kuten tarkotuksena ollut noin 3 kuukautta kohta pistää huulikoru) mutta en saa mitään ikinä aikaiseksi.

4. Aina kun syön jotain perunamuusia ja jotain muuta sen kanssa niin mie aina sekotan ne vaikka se on ällöttävän näköstä :DD

5. Mie aina saan yöllä kaikkia inspiksiä vaikka siivota huonetta tai vaihtaa sen järjestystä tai kuntoilla tai jotain muttaku ei sillon viitti ku muut nukkuu niin sitten aamulla ei enää inspaa semmonen ja se jää tekemättä.. tyhmää mutta totta..

Haastan seuraavat ihmiset:

Nausea (Miika)

jennib (Jenni)

Jemeseis (Jenni)

elika- (Erika)

Mashemi (Matte)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.