IRC-Galleria

joppis89

joppis89

tää galleriahan on ihan perseestä...

VäsyttääMaanantai 20.04.2009 15:19

En millään jaksais olla täällä töissä, väsyttää ihan tajuttomasti. Nukuin niin huonosti kun yskin koko ajan. Ihanaa olla kipeenä töissä mutta eipä oo paljon muutakaan vaihtoehtoa kun kohta tulee potkut kuitenkin. Niin eli se olis siis periaatteessa ihan sama vaikka olisin poissa. Voi olla et jos tää olo ei parane, haen huomena saikkua. Tai no riippuu mikä sillä Samulla on nyt kun se käy lääkärissä. Jos sillä on angiina niin kyllä se on sit mullakin. Sit vaan taas lääkäriin. Huh huh.. Ei millään jaksais.. Mä haluun nukkumaan.. Vituttaa muutenkin kun toi pomo taas vaan aukoo päätää. Ei näyttänyt loma auttavan yhtään asiaan.

mitähän tänään?Perjantai 17.04.2009 21:22

mitähän vittua sitä tänään tekis? ryyppy päällä. olis jes jos muillakin olis joskus rahaa kun mulla. vaikka ei mullakaan sitä niin paljoo ole. porvari kun olen :D tänään meen kyl baariin. kävi miten kävi..

Pääsiäinen meni..Maanantai 13.04.2009 23:33

Joo oli ihan mukava pääsiäinen, oltiin Samun kans Turus. Muuten olis ollut varmaan aivan Ihana reissu mutta mä olin kipeenä taas vaihteeks koko ajan. Siis olihan siellä kivaa mut kivempaa olis varmasti ollut jos olisin ollut terveenä. Kohta Samu tulee mun kämpille, ihanaa. Onneks se tulee koska sellanen vainooja muutti mun yläkertaan. Aivan vitun pelottavaa. Mä aijon pitää puukkoo sängyn vieressä. Tulkoot jos uskaltaa..

Oharit..Torstai 09.04.2009 01:29

Jätkä pysty tekeen mulle taas oharit, vaikka ihan odotettavissa se olikin. Eikä me oikeestaan oltu sovittu mitään mut kuitenkin.. Hieman ehkä odotin, että oltas nähty mut no joo.. Ei sen niin väliä. "Onhan päivä vielä huomenakin"... Kaikki kunnon miehet on kadonnut jonnekin ja vaan renttuja löytyy. No ehkäpä sit parempi pysytellä kokonaan erossa siitä vastakkaisesta sukupuolesta. Se voi olla kyllä hieman hankalaa mut ainahan sitä voi yrittää..

miks?Tiistai 07.04.2009 23:15

Se on niin syyllistävä kysymys.. Mut silti näin...


Mua itkettäääää!


Vituttaa!!


Tekee mieli taas juomaan!


Haluun sun viereen!


En haluu olla näin yksin!!


MIKS??

Sattuu..Tiistai 07.04.2009 00:39

Miks ihmeessä mun piti taas sekoilla niin pirusti, viiden päivä ryyppyputki ja ainoo varteenotettava miesehdokas onkin vaan pelkkää tomua mun maailmassa.. nyyyyhhh..
Käytiin Passionissa juttelamassa kun odottelin, että mulla on aika yhteen paikkaan. Oli ihan jees siihen asti kun oltiin lähdössä pois. Sit se vaan sano, et eihän me koskaan tehty muuta kun dokattiin, nukuttiin ja nussittiin, varmaan kauneinta mitä oon ikinä kuullu :'( :O Tai sitten ei.. En voinut sanoo siihen muutakun, että nehän on ne elämän kolme perus asiaa.. En mä sitä oikeesti olis halunnut sanoa, mut pakko oli sanoo jotain ja sit lähdin meneen..
Itkettää tollanen. Mä kun taas idioottina elättelin toivoo jostain suuremmasta.. Onneks se sano edes suoraan sen, että meillä ei tuu oleen mitään, ehkä voidaan sillontällön nähdä mutta siinä se..
Miks mä aina ihastun vääriiin miehiin? Ei pitäs ihastuu kehenkään..

Pakko kyllä nyt alkaa rauhottaan tätä touhua, on toi häppä maistunut taas vähän turhan paljon lähiaikoina. Ja kohta kukaan ei ees halua olla mun kanssa kun kännissä meen aina sekoileen tai sanoon jotain paskaa, mitä en todellakaan oo tarkottanut. Sori kaikille..

vähän on sekava olooooo....Torstai 26.03.2009 23:08

Ei huh huh. Mulla on angiina ja sain antibioottikuurin siihen. Otin tossa hetki sitten ekan lääkkeen ja nyt on kyllä mitä kamalin olo. Tuntuu ettei pystyis kunnolla hallitseen omaa kroppaansa. Ja oksettaa ja mahassa kiertää.. Silmissä pimenee ihan just. Lääkäri kyl varotteli tälläsestä, mut en uskonut et se on näin paha. Hyi helvetti. Bussi matka oli hieman tuskanen, broidikin tuli samaan bussiin ja luuli et mä oon kännissä.. No en nyt ihan. On vaan lievästi sanottu sekava ja hirvee olo. Saa nähdä miten toi yö menee, pelottaa olla yksin jos tää menee pahaksi. Käyttöohjeessa kun luki että pahoja oireita tulee helpommin niille joilla on allergioita ja mullahan niitä riittää. Kurkkua kuivaa.. Jos aamun asti selviäis hengissä ja mä kun vaan halusin saikkua ja olla vähän aikaa pois töistä. Mut no olinkin sit kunnolla kipee. Pakko oli olla siä töissä kuumeessa niin näin se kostautuu. Eilinen baari reissukaan tuskin edisti asiaa. Hullujen hommaa..

HellouTiistai 24.03.2009 20:35

Luin tossa mun aiempia juttuja ja ei olis ilmeiseti pitänyt, kun alko taas niin mietityttään kaikki menneet. Mä vaan oon sellanen, etten osaa päästää menneistä irti. Sellasenkin jutun oon huomannut, että jos joku ns. kunnon mies olis kiinnostunut musta niin mua ei kiinnosta. Mä vaan ihastun niihin joita en tuu varmaankaan saamaan, sellasiin pahoihin poikiin. Muutenkin tullut taas likuttua vähän ihmeellisissä porukoissa viime aikoina.. Pitäs varmaan välillä miettiä ennekun alkaa kaveraamaan tietynlaisten ihmisten kanssa. Mä taidan olla joku "idiootti-magneetti" :D

Toi menneisyyden miettiminen ei oo mulle ehkä ihan paras juttu. Se menee niin nopeesti vähän liian syvälliseks ajatteluks ja sit taas alkaa romahteleen ihan tyhmistä jutuista, joille ei voi tosiaan mitään enää. Mä vaan odotan huomista, että näkis erään henkilön, mut veikkaan kyllä ettei edes nähdä.. Kuulostaapa toi taas järkevältä, mä kun muutenkin oon tunnetusti niin järkevä ihminen :D
No mut antaa nyt olla taas tältä erää, voi olla et vielä illalla on niin paljon mielessä, että tuun tänne vielä päteen.. :D

Kaija koo - jos sua ei olis ollutTiistai 17.03.2009 19:58

jos sua ei ois ollut
niin olisin keksinyt sut
ois susta samanlainen tullut
mitään en ois muuttanut

ohikulkijat luulee
minun seinille puhuvan
tyhjyyteen he sanovan mun kuulee
sua aina rakastan

tahdon susta kiinni pitää
vaikken sua oikeasti enää nää

en tahdo irtikään päästää
taas ilmestyt vierellein
on pakko itseään säästää
sen velkaa sulle jäin

olet joka ikinen yön ääni
kukkamerestä poimin sut
hyvä ajatus sisällä mun pääni
kun elämä on suuttunut

oot valona mun tiellä
silloin kun on vaikeaa
hullummaksi olisin tullut vielä
jos sua ei ois ollutkaan

jos sua ei ois ollut
niin olisin keksinyt sut
vuoteeseeni kuvitellut
sulle kadulla puhunut

hiljaisuutena öissä
ääriviivoissa pihakoivun
ilman sua oon kuin vöissä
ilman sua lakastun

saanhan susta kiinni pitää
vaikken sua oikeesti enää nää

en tahdo irtikään päästää
siis ilmestyt vierellein
on pakko itseään säästää
sen velkaa sulle jäin

olet jokaikinen yön ääni
kukkamerestä poimin sut
hyvä ajatus sisällä mun pääni
kun elämä on suuttunut

oot valona mun tiellä
silloin kun on vaikeaa
hullummaksi olisin tullut vielä
jos sua ei ois ollutkaan

ei sua minusta voi erottaa
jäät osaksi mieleni maisemaa

kiitos
kun olit totta hetken
nyt mun täytyy tästä jatkaa
vierelläni teet loppuretken
vaikka se ois kuvitelmaa

olet jokaikinen yön ääni
osa lempeää valon kajoa
kesäsateena saavut elämääni
en kuivuuteen hajoa

oo valona mun tiellä
silloin kun on vaikeaa
hullummaksi olisin tullut vielä
jos sua ei ois ollutkaan

En tiedä..Maanantai 16.03.2009 23:42

Mä en todellakaan tiedä, mitä sydämeni haluaa,
Se vain kulkee ympäriinsä ja tekee mitä tahtoo...
Mä olen iltaisin istunut pimeässä silmät kii,
Ajatellut sinua, hei, miettinyt meitä..