IRC-Galleria

joppis89

joppis89

tää galleriahan on ihan perseestä...

mä haluun...Perjantai 29.05.2009 08:39

mut on serkun ylppärit lauantaina mut pitää olla kunnon ihminen, ja en ostanut mekkoa turhaan...

Miten kyyneleet voi pysäyttää?Keskiviikko 27.05.2009 00:28

Musta tuntuu, et mä hajoon kohta. Taas sain kauheen itku kohtauksen ja tuntuu, ettei oo ketään kelle puhua. Enkä mä oikeestaan edes tiedä mikä mulla on, niin vaikee sitä on kellekään selittää. Mä en vaan pysty lopettaan tätä itkemistä. Mikä mussa on vikana, miks mulla ei oo ketään?

Tuntuu et seinät kaatuu niskaan, oon aina yksin tai äitin kanssa ja kaikki ajatukset vaan pyörii päässä. En pysty nukkuun ja jos pysty niin nään painajaisia koko ajan. En voi syödä ilman, että alkaa oksettaan. Mä oikeesti hajoon kohta. Hetken pystyn oleen itkemättä ja sitten taas kaikki kauheet ajatukset tulee mun mieleen ja kaikki on ihan sekasin. Mitä mä teen? Mikä lääke tähän auttaa?

Kesälomako ihanaa?Perjantai 22.05.2009 02:57

Huoh.. Tänään oon taas vaihteeks miettinyt niin sanotusti syvällisiä.. Ei tunnu yhtää lomalta kun tää ei oo ees se ajan kohta kun sen piti olla ansaittua lomaa. Jotenkin kauheen yksinäinen olo koko ajan. Vaikka oonhan mä tossa nyt Ramin kanssa pyörinyt mut tuntuu et sekin on mun kanssa vaan säälistä.. Olis kiva jos olis ystäviä tai eden mies- tai naisystävä. Tässä on nyt suunnilleen se vuosi sinkkuna oltu ilman että on ollut mitään sen vakavampaa, pelkkiä kusipäitä vaan. Alkaa tuntuu etten mä löydä koskaan ketään. Koska edelleenkään ne ns. kiltit pojat ei vaan kiinnosta mua jotka olis kiinnostunut musta. Antaa olla..

voi vittu sentään..Keskiviikko 20.05.2009 03:55

Yläkerrassa on taas sellaset bileet, että täällä on turha koittaa nukkua. Viime yönäkään en saanut nukuttua, tosin se ei johtunut naapureista vaan jostain muusta. Muutenkin tässä on tuota univelkaa kertynyt niin olis ihan kiva välillä nukkuakin.

Niin sain siis tosiaan viime perjantaina potkut, mikä olikin odotettavissa, mutta silti se jotenkin yllätti. No pääsenpä nyt viettämään ihan vaan sitten kesälomaa. Eli lopputiliä odotellessa..

Huomena on taas kauhee säätöpäivä, koko ajan on kaikkee menoo. No parempi että on, ettei tarvi täällä neljän seinän sisällä vaan koittaa aikaansa kuluttaa.. Toivottavasti saisin edes vähän nukuttua kun on suht aikanen herätyskin.. Eli meen nyt vaan yrittään tuota nukkumista..

Öitä.

VäsyttääMaanantai 20.04.2009 15:19

En millään jaksais olla täällä töissä, väsyttää ihan tajuttomasti. Nukuin niin huonosti kun yskin koko ajan. Ihanaa olla kipeenä töissä mutta eipä oo paljon muutakaan vaihtoehtoa kun kohta tulee potkut kuitenkin. Niin eli se olis siis periaatteessa ihan sama vaikka olisin poissa. Voi olla et jos tää olo ei parane, haen huomena saikkua. Tai no riippuu mikä sillä Samulla on nyt kun se käy lääkärissä. Jos sillä on angiina niin kyllä se on sit mullakin. Sit vaan taas lääkäriin. Huh huh.. Ei millään jaksais.. Mä haluun nukkumaan.. Vituttaa muutenkin kun toi pomo taas vaan aukoo päätää. Ei näyttänyt loma auttavan yhtään asiaan.

mitähän tänään?Perjantai 17.04.2009 21:22

mitähän vittua sitä tänään tekis? ryyppy päällä. olis jes jos muillakin olis joskus rahaa kun mulla. vaikka ei mullakaan sitä niin paljoo ole. porvari kun olen :D tänään meen kyl baariin. kävi miten kävi..

Pääsiäinen meni..Maanantai 13.04.2009 23:33

Joo oli ihan mukava pääsiäinen, oltiin Samun kans Turus. Muuten olis ollut varmaan aivan Ihana reissu mutta mä olin kipeenä taas vaihteeks koko ajan. Siis olihan siellä kivaa mut kivempaa olis varmasti ollut jos olisin ollut terveenä. Kohta Samu tulee mun kämpille, ihanaa. Onneks se tulee koska sellanen vainooja muutti mun yläkertaan. Aivan vitun pelottavaa. Mä aijon pitää puukkoo sängyn vieressä. Tulkoot jos uskaltaa..

Oharit..Torstai 09.04.2009 01:29

Jätkä pysty tekeen mulle taas oharit, vaikka ihan odotettavissa se olikin. Eikä me oikeestaan oltu sovittu mitään mut kuitenkin.. Hieman ehkä odotin, että oltas nähty mut no joo.. Ei sen niin väliä. "Onhan päivä vielä huomenakin"... Kaikki kunnon miehet on kadonnut jonnekin ja vaan renttuja löytyy. No ehkäpä sit parempi pysytellä kokonaan erossa siitä vastakkaisesta sukupuolesta. Se voi olla kyllä hieman hankalaa mut ainahan sitä voi yrittää..

miks?Tiistai 07.04.2009 23:15

Se on niin syyllistävä kysymys.. Mut silti näin...


Mua itkettäääää!


Vituttaa!!


Tekee mieli taas juomaan!


Haluun sun viereen!


En haluu olla näin yksin!!


MIKS??

Sattuu..Tiistai 07.04.2009 00:39

Miks ihmeessä mun piti taas sekoilla niin pirusti, viiden päivä ryyppyputki ja ainoo varteenotettava miesehdokas onkin vaan pelkkää tomua mun maailmassa.. nyyyyhhh..
Käytiin Passionissa juttelamassa kun odottelin, että mulla on aika yhteen paikkaan. Oli ihan jees siihen asti kun oltiin lähdössä pois. Sit se vaan sano, et eihän me koskaan tehty muuta kun dokattiin, nukuttiin ja nussittiin, varmaan kauneinta mitä oon ikinä kuullu :'( :O Tai sitten ei.. En voinut sanoo siihen muutakun, että nehän on ne elämän kolme perus asiaa.. En mä sitä oikeesti olis halunnut sanoa, mut pakko oli sanoo jotain ja sit lähdin meneen..
Itkettää tollanen. Mä kun taas idioottina elättelin toivoo jostain suuremmasta.. Onneks se sano edes suoraan sen, että meillä ei tuu oleen mitään, ehkä voidaan sillontällön nähdä mutta siinä se..
Miks mä aina ihastun vääriiin miehiin? Ei pitäs ihastuu kehenkään..

Pakko kyllä nyt alkaa rauhottaan tätä touhua, on toi häppä maistunut taas vähän turhan paljon lähiaikoina. Ja kohta kukaan ei ees halua olla mun kanssa kun kännissä meen aina sekoileen tai sanoon jotain paskaa, mitä en todellakaan oo tarkottanut. Sori kaikille..