IRC-Galleria

joppis89

joppis89

tää galleriahan on ihan perseestä...

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.07.2009 01:55

Oon nyt alkanut kirjottaan tähän muutaman kerran ja en vaan tiedä mistä alottaa. Taas vaan on ollut jotenkin masentunut ja kyllästynyt olo kaikkee kohtaan. Oon saanut vaan koko ajan kauheita raivareita ja itken joka pikku asiasta.. En tiedä mikä mua oikeen vaivaa. Alkaa jo itelläkin menee hermot näihin fiiliksiin kun tuntuu, että olis ihan lamaantunut ja mikään ei kiinnosta. En tiä mitä tässä pitäis alkaa tekeen, että välillä edes vois olla onnellinen. Kyllä mä aina välillä toki ilonen olen mutta en koskaan onnellinen.. Pitää kai vaan koittaa levätä niin ehkä se auttais..?

Päädyimme seuraavanlaiseen arvioon:Torstai 02.07.2009 22:29

Kompetenssia, eli pätemisen- ja tyydytyksen tunteen kokemistasi kuvaava lukusi on 1. Testin mukaan sinun voimavarasi jokapäiväisessä elämässä ovat tällä hetkellä vähäiset. 15% ihmisistä kuuluu tähän ryhmään verrattaessa voimavaroja.

Stressin kokemista kuvaava lukusi on 9. Testin mukaan olet tällä hetkellä hyvin stressaantunut. Noin 2 % ihmisistä kokee yhtä paljon tai enemmän stressiä kuin sinä.


Huom: Tämä ei ole diagnoosi, vaan antamiesi vastausten perusteella päätelty arvio.

Päädyimme seuraavanlaiseen arvioon:Torstai 02.07.2009 22:23

Testin mukaan olet vakavasti masentunut. Jos tunnistat itsessäsi masennuksen oireita, voit keskustella asiasta oman lääkärisi tai terveydenhoitajasi kanssa. Masennuksesta ja sen oireista löytyy artikkeli sivuiltamme. Kartoita elämästäsi positiivisia asioita ja nauti niistä. Jos sinulla on huolia ja murheita, jaa ne omaisten tai ystävien kanssa. Muista että erilaiset terveys ja mielenterveyspalvelut ovat käytettävissäsi.


Huom: Tämä ei ole diagnoosi, vaan antamiesi vastausten perusteella päätelty arvio.

Vittu vittu vittu....Torstai 02.07.2009 01:36

Vittuuuuuuh!!!!!! Pää hajoo! Miks ihmiset on nykyään niin vaikeita? Jos kysyy jotain yksinkertasta niin vastaukses saa vain jotain ihan utopistista tai ei mitään.. Mikä siinä on niin vaikeeta puhuu suoraan asiosta niiden oikeilla nimillä? Tuntuu taas vaan ettei saa mitään aikaseks ja haluun vaan olla itekseen. Masentaa kaikki! Mitä järkeen on koittaa saada aikaseks minkään näkösii ihmis-suhteita kun kuitenkin tulee puukkoo selkään ja menee hermot toisten juttuihin ja naamoihin.. Tänäänkin sen huomas. Ehkä se vaan on helpompi olla yksin, ainiin h ja haluun lisätä et sä Jenna oot ainoo ketä tää EI koske :) Oot tärkee. Sori kun jätin Onnelan väliin mut on niin paska fiilis.

Mies vai hiiri..?Sunnuntai 28.06.2009 03:41

Hiirihän se on, mut mä en jaksa leikkiä kissaa..

Jee jee kesä..Keskiviikko 24.06.2009 03:29

Tänään kuulin sen lauseen ensimmäisen kerran joka todistaa, että MULLA on kesä alkanut: "Vitun NEEKERI" :D Tarkennan, eli tarkotettuna mulle :) Hih.. Ihanaa. Tänään tuli siis vaan aika pitkälti maattua auringossa koko päivä, eka kerta tänä vuonna :) ja komeet rajat tuli. Huomena taas uudestaan ennen kun meen nuorisoasemalle venäläistestii :D Mikä se sit lieneekään.. No sen näkee sit huomena.. En tiedä muuta kun et siin on jotain vilkkuvia valoja ja jotain sellasta. Hauskaa.. Kai se olis kohta mentävä nukkuun et jaksaa aamusta nousta ottaan aurinkoo, ja vaikka nukkua pihassa ;D Se vasta raskasta onkin...

Tästä se juhannus sit alkaa..Torstai 18.06.2009 18:15

Ja mä oon jo nyt ihan poikki. Pakko oli ottaa illalla nukahtamislääke ja nyt mä oon ihan pihalla koko ajan. Onneks isä tuo mulle kohta pari energia juomaa. Toivottavasti sil ei mee kauan koska mun pitäs ehtii käydä suihkus ennen kun Niki tulee.. Ja sit Lidliin ostaan siiderii. Viinaa mulla onkin jo pari pulloo.. Saa nähdä miten juhannus nyt sit sujuu. Mut nyt pitää lopettaa kun isä on ihan just pihassa niin mä meen hakeen ne mun energiat..

Ei väsytä taaskaan...Keskiviikko 10.06.2009 04:11

Mikähän siinä on kun vaikka kuinka rehkis ja siivoiskin niin ei vaan väsytä. Aamusin jaksaakin sit nukkua aina johonkin kahteen asti. Taitaa olla rytmi vähän sekasin. No ehkä pitäis koittaa kehittää jotain rutiineja niin menis päivät paremmin, musta on tullut ihan yöihminen. Huomena pitää mennä vahtiin Vilppua kun porukoilla on jotain menoja. Onpahan ainakin jotain tekemistä.. Vois alkaa vaikka taas reenailen tanssipeliä.
Vihdoista viimein sain tän kämpänkin siivottua niin voin ottaa sen Vilinkin jossain vaiheessa tänne yöks kun se on sitä niin pyytänyt. Mä joudun kuulemma nukkuun sohvalla ja se saa sängyn. Mitähän siitäkin sit tulee kun täällä kuuluu öisin kaikkee meteliä, niin saakohan se nukuttua ollenkaan kun mullakin on välillä vaikeuksia sen suhteen.. Viime yönäkin sai taas soittaa poliiseja visiitille kun naapuri heitteli vähän telkkaria pihassa.
Mutta kaippa se on tästä valmistauduttava nukkuun et voi taas pari tuntii pyörii sängyssä jos uni tulis. Nukku-Matti on vaan uhohtanut mut..

Hoh hohMaanantai 08.06.2009 02:40

Taas on unirytmi niin päin vittua kun vaan voi olla. Varmaan taas vähän hassua nukkua yksin kun viikonloppuna oli yöseuraa, kiitoksia siitä :D Oli kyl ihan jees viikonloppu vaikka ei paljon mitään tapahtunutkaan. Kyllä tässä pikkusen väsyttää kun käytiin Ramin kans ammuskelemassa niin taisin saada raitisilma myrkytyksen :) Ainakin sain ihan hyvin nukuttua univelkoja viikonlopun aikana pois. Samun kans tossa muutaman kerran oon soitellut mutta eipä se oo kovin innostuneelta kuulostanut jutteleen mun kanssa. Tosin eipä sillä ole niin väliä, mulla on ollut tässä paljon parempaa seuraa kun se :D
Tuli sekin kyl taas selväks viikonloppuna et jotkut vaan on kaksnaamasia. Eikä ne siitä kai mikskään muutu, tai no kaksnaamanen on ehkä väärä sana, en kyl keksi nyt mitään toista sanaa siihen mut kuitenkin. Mutta enpä mä taida jaksaa enempää tällä kertaa kirjotella. Palaillaan..

mä haluun...Perjantai 29.05.2009 08:39

mut on serkun ylppärit lauantaina mut pitää olla kunnon ihminen, ja en ostanut mekkoa turhaan...