IRC-Galleria

joppis89

joppis89

tää galleriahan on ihan perseestä...

Miks mikään ei tunnu miltään?Torstai 13.08.2009 01:03

Miks kaikki asiat tuntuu taas olevan mulle ihan sama? Väsyttää koko ajan ja olisin mieluiten vaan yksin kotona, vaikka täällä tylsistyykin. En vaan jaksais nähdä ketään. Tätä helvetin lämpöökin on ollut jo kuukauden päivät, eikä mut peruslämpö oo tosiaankaan yli 37.. Mikä mua vaivaa? Lääkäriin ei kiinnosta mennä, ei ne kuitenkaan osaa mitään sanoo, niin kun ei koskaan ennekään.. Ehkä mä jään vaan sänkyyn makaan...

Voi helvetti...Lauantai 01.08.2009 03:00

Mä en kyllä yhtään ymmärrä mikä miehiä vaivaa, eikä mun ehkä tarvikaan. Tai no toi on ehkä yleistystä. Lähinnä mikä yhtä miestä vaivaa?? Onko mitään järkee yrittää sellasen miehen kanssa joka ei ymmärrä mua enkä mä sitä. Sellaset asiat jotka on mulle ihan normaali juttuja se vetää pultit? Ei vaan voi ymmärtää. Mitähän vittua mä taas tein väärin? Kunhan sanoin vaan puhelimeen että "en mä sulle vittuile", niin toinen vaan suuttuu ja sanoo et joo mä painun vittuun ja lähtee meneen?? Mitä helvettiä mä tein?

huh huhLauantai 25.07.2009 17:19

Ei voi muuta sanoo kun että miehillä on ongelmia ja joillakain vähän enemmän kun toisilla...!!!!!

YllätysKeskiviikko 15.07.2009 01:48

*Ootko sen verran hyvällä tuulella että tulisit ovelle jos soittaisin ovikelloa?*

>*Öö kai.. Miten niin? :D mut siinä on vaan sellanen ongelma et mä en avaa tuntemattomille :) ja mun kämppä on aivan räjähtänyt..*

*Lupaan pitää silmät kiinni... :P enkä kai nyt oo tuntematon kun sanoin...*

>*No et kai sä nyt muka tänne oo tulossa :D*

*En... Oon sun oven takana jo...*

>*No höpöhöpö*

**Ovikello soi**

Katson ovisilmästä ja huomaan ettei se ollutkaan vitsi.
Avaan oven ja siinä se seisoo ihana ruusu kädessään.
Mä laukasen jotain typerää kuten "mitä vittua".
Se ojentaa mulle ruusun ja mä naama punasena otan sen ja kutsun sisälle :D

höpöhöpöTorstai 09.07.2009 19:39

Miehiä tulee ja miehiä menee.. Joo joo, eihän Eino Leinokaan ollut homo, joojoo.. Paskaa joulua kaikille! Pienet vihreet miehet on ihania, tai ei tarvi olla ees vihree :D hyvää vAPpUA!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.07.2009 01:55

Oon nyt alkanut kirjottaan tähän muutaman kerran ja en vaan tiedä mistä alottaa. Taas vaan on ollut jotenkin masentunut ja kyllästynyt olo kaikkee kohtaan. Oon saanut vaan koko ajan kauheita raivareita ja itken joka pikku asiasta.. En tiedä mikä mua oikeen vaivaa. Alkaa jo itelläkin menee hermot näihin fiiliksiin kun tuntuu, että olis ihan lamaantunut ja mikään ei kiinnosta. En tiä mitä tässä pitäis alkaa tekeen, että välillä edes vois olla onnellinen. Kyllä mä aina välillä toki ilonen olen mutta en koskaan onnellinen.. Pitää kai vaan koittaa levätä niin ehkä se auttais..?

Päädyimme seuraavanlaiseen arvioon:Torstai 02.07.2009 22:29

Kompetenssia, eli pätemisen- ja tyydytyksen tunteen kokemistasi kuvaava lukusi on 1. Testin mukaan sinun voimavarasi jokapäiväisessä elämässä ovat tällä hetkellä vähäiset. 15% ihmisistä kuuluu tähän ryhmään verrattaessa voimavaroja.

Stressin kokemista kuvaava lukusi on 9. Testin mukaan olet tällä hetkellä hyvin stressaantunut. Noin 2 % ihmisistä kokee yhtä paljon tai enemmän stressiä kuin sinä.


Huom: Tämä ei ole diagnoosi, vaan antamiesi vastausten perusteella päätelty arvio.

Päädyimme seuraavanlaiseen arvioon:Torstai 02.07.2009 22:23

Testin mukaan olet vakavasti masentunut. Jos tunnistat itsessäsi masennuksen oireita, voit keskustella asiasta oman lääkärisi tai terveydenhoitajasi kanssa. Masennuksesta ja sen oireista löytyy artikkeli sivuiltamme. Kartoita elämästäsi positiivisia asioita ja nauti niistä. Jos sinulla on huolia ja murheita, jaa ne omaisten tai ystävien kanssa. Muista että erilaiset terveys ja mielenterveyspalvelut ovat käytettävissäsi.


Huom: Tämä ei ole diagnoosi, vaan antamiesi vastausten perusteella päätelty arvio.

Vittu vittu vittu....Torstai 02.07.2009 01:36

Vittuuuuuuh!!!!!! Pää hajoo! Miks ihmiset on nykyään niin vaikeita? Jos kysyy jotain yksinkertasta niin vastaukses saa vain jotain ihan utopistista tai ei mitään.. Mikä siinä on niin vaikeeta puhuu suoraan asiosta niiden oikeilla nimillä? Tuntuu taas vaan ettei saa mitään aikaseks ja haluun vaan olla itekseen. Masentaa kaikki! Mitä järkeen on koittaa saada aikaseks minkään näkösii ihmis-suhteita kun kuitenkin tulee puukkoo selkään ja menee hermot toisten juttuihin ja naamoihin.. Tänäänkin sen huomas. Ehkä se vaan on helpompi olla yksin, ainiin h ja haluun lisätä et sä Jenna oot ainoo ketä tää EI koske :) Oot tärkee. Sori kun jätin Onnelan väliin mut on niin paska fiilis.

Mies vai hiiri..?Sunnuntai 28.06.2009 03:41

Hiirihän se on, mut mä en jaksa leikkiä kissaa..