IRC-Galleria

jorppis

jorppis

hmm, miten sen kertois, vamma-inen

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

FYSIIKKA ON ELÄMÄÄ!!Torstai 24.11.2005 13:47

nonniin, päivä on pulkassa, kävin nimittäin tekemässä fysiikan kokeen ja se oli ehkä pelottavinta, mutta myös ehkä kokemuksellisinta aikaa... kokeen luku:

kokeeseen luku oli antoisaa aikaa, luin ihan kamalasti ja sitten yhtäkkiä pöllöt tulivat korvastani ulos ja alkoivat huhuilla. sittenpä päätin kysästä heiltä: "oletteko tulleet kaukaakin?" - "noh, avaruudessa jouduimme mustaan aukkoon ja sitten päädyimme "aivoihisi", sahanpuruja siellä vain oli." noh, jatkoin kokeen lukemista ja sain outoja värinöitä kun einsteinin naama tuli vastaan, hän tokaisi: "EE ON ÄMCEE TOISEEN, EE ON ÄMCEE TOISEEN", sitä jatkui reilun tunnin ja ihmettelin minne hän katosi, mutta päätin jatkaa lukemista ja galleria-irkkausta ihan päättömästi, opin tavallaan paljon lukemisen aikana, tiesin että voima on F eli Newton ja elämässä täytyy olla nostetta, joskin vähän kosteutta, hmm, painovoima on silti ihan kiva juttu.

torstaina olin ihan sekasin, katoin vain nelosta ku sieltä tuli ne halinallet, jotka tykkää halailla ja antaa pahiksille kyytiä, niin että perse kuluu, mutta eihän ne kulumalla lähde... sitten tuli tuomas-veturi, hehe, se oli kova se, mutta ei oikein sytyttäny ja buusteri oli taas läppää ku aleksi sariola hyppi pikkarit jalassa siellä ja yritti vitsailla siitä, että isa-eerika on mähö!?! päätin lähteä kouluun ja koe odotti::::

kokeen alku oli mukava, taas perusjuttuja, kaarlela sählää ja paskoo pitkin luokkaa ja nauraen, aivan ku se ois hauskaa, ok, kaarlela rokkaa hernerokkaa... sain koepaperin, kaikki olivat aivan hepreaa, olin varma etten osaa yhtään MITÄÄN, mutta nämä kuolleet fyysikot, kopernikus, keppler auttoivat minua klassisessa fysiikassa ja planck, einstein jelppasivat modernissa fysiikassa, voi miten jännittävää!! he haukkuivat minut maasta taivaaseen ja olin ihan maassa ja suruttelin kun olin tyhmä ja kuola valui pulpetilla ja opettaja päätti ottaa laskimensa takasin ku kuola meni näytön läpi, noh siinä yritin sitten ilman laskinta tehä tehtäviä ja onnekseni eka tehtävä oli monivalinta, vastasin niihin arvaamassa ja sitten sanalliset saivat minut säpsähtelemään ja samalla myös ruokkimaan muita oppilaita ruiskuttamassa peniksestäni sellaisia juustosuikeroita. kaverit ahmivat ja minä oli tuskaisena, tehin muka tehtäviä siellä, vaikka kirjoitin vain rakkauskirjeitä kaarlelalle fysiikan merkeissä, jokainen tarina oli ihan oma, tehtävät tietenkin rajoittivat asiaani kirjeissäni, mutta olen varma että saan säälipisteitä ja noin näin niin, nyt mie lopetan ku tämä oli kuiva juttu, joten mie kerron tässä myöhemmin niitä rivompia ja näsäkämpiä juttuja :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.