IRC-Galleria

joulukuujoulukuujoulukuu :D:DTorstai 01.12.2005 18:52

nyt se sit vihdoin on :P. alkaa kunnol joulun odotus :)). ääh juu mut mitäs muut täst päiväst :)).. hmm.. oli kaks ekaa tuntii matikkaa ja matikan pistarit :D. oli aika helppo mut saas nähä minkä siit saa :):P. sit oli liikkaa mut mä tein joulukorttei norjaan, tsekkiin ja islantiin, vaik oisin iha hyvi voinu mennä toisten kans tanssii :)). sit oli tunti mantsaa ja siel ei tehty muuta ku riehuttii ja laitettii sijaisen pää sekasi ja kaks viimest tuntii oli ussaa :/:). pitääki kirjottaa tänne et feisku lainas mult 40snt <vink> :D.
juu ja sit mentii siirin ja jennin kans aselmal ja juteltii siel yhest tyypist (siiri *vinksvinks* :D) jaaa sit ryntäsinki bussiin ku se kuski tuli huutaa iha täysil sielt: "hei suomusjärveläiset tulkaa tuolt bussiin. mut tulkaa varovaisest." kiikalan bussil menevät kattos vähä oudost ku me juostii "varovaisest" sinne xD. voivoi mitä kaikkee turhaa tulikaa kirjotettuu, mut ei ny oo oikee muutakaa tekemist :).
ää, huomisest tulee toivottavast hauska pvä<3 :). odotan innol &lt;vink&gt; :)!! mut kirjottelen tänne taas ku pääsen miesten lenttisharkoist kiikalast :). moimoi<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.