IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

palli palea menossa noutamaan from norge!Keskiviikko 25.03.2009 23:30

elikkä matka alko siitä ku oltiin mikon pihalla lastaamassa kamoja ranatus VOLVOON!!.... ja yhtäkkiä tuli hieman paha olo. nice! oksensin ja lähettiin matkaan kohti haparanda.

nähtiin muute yks auto metässä :D

oltiin vähän aikaa oltu jo ruotsis "swenssoneille terveisiä BTW" ni sit kalixin jälkee ajettiin kaikessa rauhassa ja niitä hulluja/sairaita juttuja möläutellen eteenpäin... kunnes pari pientä tennissukkaa näkyi tiellä. mikko pukkas jarrut tuhannen lukkoon "oikea etupyörä lukittui" sitte vierestämme n. puolenmetrin päästä vilahti ruotsalainen lättäpää HIRVI! "perkele" vai pitäskö sanoo FAEN!

no sitte matka jatku normaaliin tapaan.,. sairasta paskaläppää heitellen. aina sortlandiin asti kunnen näimme valkoisen vilahduksen! oliko se batman, EI, oliko se hirvi, EI, se oli vittu PÖLLÖ! mikko säikähti "vähän" ja taas menimme jarrut lukossa.. oliskait siinä ollu selittämistä että ajettii pöllö kolari!

no sitte kuitenki norjan puolella kirosin ja haukuin norjan ku ei valaita näkyny!!! kattelin jäätynyttä rapakkkoa!!!!!!!!!! paska norge! myrestä haettiin palli Pauli autoon ja sit haettii anniina stÖstä!!

lähetii suomee ja matka sujui mutkitta vaikka laitettiinki liikenne uusiksi jossai perhanan ruotsin hevonjeerassa!

LOPPU "game over"




kaikilla rapula päälz.




nii ja sit mikon kaa leikattii juustoa YSSI puukolla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.