IRC-Galleria

jukkakulta

jukkakulta

It's the 'Fuck you!' -attitude!

MietiPerjantai 27.06.2008 03:00

Tämä ei ehkä ole kaikkein fiksuin paikka kirjoittaa tätä, mutta minun on pakko johonkin.

Vähän aikaa sitten ympäri galleriaa ihmisten päiväkirjoissa kiersi kopiojuttu nykytaiteilijan teoksesta, jossa taiteilija toi taidegalleriaan elävän koiran ihmisten pällisteltäväksi nääntymään nälkään. Tämän koiran kuolemaa nimitettiin sitten taiteeksi.

Kopiovietissä näytettiin kuva kuolevasta koirasta ja pyydettiin lopettamaan tälläinen "kammottava eläinten rääkkääminen". Jutussa oli linkki nettisivulle, jossa pytyi allekirjoittamaan vetoomuksen jossa vaadittiin olemaan taiteilijaa toistamasta teosta.

Annie Lennox Sing-kamppanja
http://www.youtube.com/watch?v=P-S1bogOn0c

Avelile on seitsenvuotias ja painoa hänellä on yksivuotiaan verran. Hän on orpo ja hänellä on AIDSiksi puhjennut HIV. Hän sai HIVin äidiltään, joka ei raskausaikana saanut HIVin estolääkitystä. Hänen tilansa heikkenee eikä hänellä ole enää paljon elinaikaa jäljellä, koska hänen sairaalahoitoon saapuessaan HIV oli edennyt liian pitkälle lääkkeiden tehotaksi tarpeeksi hyvin.

Tällä tytöllä olisi ollut mahdollisuus elää terveempi elämä, jos hänen äitinsä vain olisi saanut HIVin estolääkityksen odottaessaan. Afrikassa kaikkein köyhimpien ainoa mahdollisuus saada lääkkeitä on länsimaiden hyväntekeväisyystyön kautta. Kolmannes Afrikan raskaanaolevista naisista on HIV-positiivnen ja joka kuudes sekunti yksi lapsi kuolee AIDSin seurauksena.

Ja joku kehtaa valittaa yhden kulkukoiran kuolemasta.

Jos vain kaikki eläinten oikeuksien puolesta mielenosoituksissa itsensä punaiseksi huutavat ihmiset rupeaisivat AIDS-aktivisteiksi ja käyttäisivät yhtä paljon aikaa auttaakseen viattomia lapsia jotka syntyvät kuolemaan alle kouluikäisinä meidän rikkaiden länsimaiden riistämiin maihin.

Esitänkin siis pienen toiveen.

Mieti.

http://www.annielennoxsing.com

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.