IRC-Galleria

moi (===Tiistai 23.03.2010 19:30

Kerro mitä haluat sanoa kymmenestä tuntemastasi ihmisestä, mutta älä paljasta nimiä!
1. en tajuu oltiin joskus kamui mut sit tuli sun ihku bffäs ja sit muutuit. huora hanki elämä. sun bffs kans kiitos <3
2. oot mukava ihana ja kiva. oot mun oma kalastajakamu. ♥ paras ankka.
3. aaaaaa tyksin sust tosi paljo mut en tiiä mitä sä musta. ja sit sillee. en tiedä mitä ajattelen, tai pitäis ajatella. moi hun ♥
4. pusipusi oot muheva. ollaan tunnettu kauan ja oon ilone aina ku nähään. oot kans paras kamuli.
5. vaikka tiiän et sun kaa voin jutella aina kaikesta mitä ikin päähän tulee, alkaa silti välil rasittaa se ku puutut liikaa muitten asioihin .. ja sit se että leveilee koko ajan muijillaan. ei näin. mut oot silti kiva kamu.
6. moi. ei mul muuta ku et oot kiva. en tykkää ku suutut mul nii usein, mut meil on kivaa aina silti ja sit sillee kivaa on joo.
7. en tajuu ku eka oot koneel ain silleee jee oot vitun hyvä tyyppi, ja sit koulus et koskaan edes viitti moikkaa. wtf. noh ehkä oon vaa nii nolo ettet kehtaa, that's ok.
8. poika oot ihan vitun pissapää. eka oot sillee moi kulta ja sit vitun leija ja sit taas sillee kultaah ja sit taas sama. sit suutut mulle ku vähä vittuilen ku en jaksa sun käytöstä ja sit kamala mykkäkoulu. wtf hanki elämä. ja sit tänä vuon olit viel jossain vaihees sillee jees jätkä, mut sit vittuuuuh, jatku taas se sama paska. ei sun oo pakko esittää aina niin kovaa matafaka y0y0.
9. oltiin joskus tosi läheisii yms. mut sit kävi jotain emt mitä ja sit sust tuli vähä etäine, ja sit ärsyttää ku aina feidaat yms. en tyksi. mut hei nägyillään beib ja sitä rataa. ♥
10. oot ihan kiva. olis kiva tutustuu paremmi yms. mutku äää pidät mua varmaa ihan sekon sen yhen lauantain jälkeen. mut ei voi mitää sit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.