IRC-Galleria

Läppäpäivä. :DTiistai 30.12.2008 23:51

Tänää oli kyl huippumielenkiintosta! Meitin piti eilen mennä aikaseen nukkumaan, et herätään aamulla aikasin ja mitäsmitäs, noustiin katjan kans kahen aikoihin. Annoin sit elukoille ruokaa ku heräsin ja vein ne ulos ja jäädyin ku aamulla oli pakkasta ja tuuli ihan sikana ja ne vitsin koirat meni joka paikkaa ja fleksit iha solmuu ja olin vähä paineis! Ja sit luna alko räksyttää semmosel pikkutytöl ja prince alko tappelee yhen toisen koiran kaa et ei ollu kiva lenkki. :( Mut sit päästin ne kentäl juoksee vapaina et ne menis itte kotii ku en enää jaksanu niit fleksisolmui ja sit oli vähä helpompaa ja koirat oli sit vapaina ja meni iha nätisti kotia kohti.

Sit mun piti mennä jondeponden kaa tänää kaupungil mut ei se sit jaksanukaa nii meninki sit katjan kaa ku se pyys. Iskä heitti meiät toril ja mentii sielt sit kaupungil ja etittii myöhäsii joululahjoi. Ei me sit löydetty mitää lahjoi mut alko tekee mieli heseen nii mentii syömää ja sit jatkettii lahjojen etsintää. No katja sit osti ne lahjat ja sit mentii henkkaan ja maukkaan ja vietettiin oikeen rattosia keskustelutuokioita sovituskopissa.

Ihailtiin katjan jenkkiksiä ja sit katjal oli kauheen levoton olo nii aloin nauraa ja sanoin et kai sul ny on ku levo ei oo tääl ja muut fiksuu ja mukavaa. Ja sit ku tultii sielt kopist ulos nii yks mies katto meit vähä sillai et "ookoo joo morjens" mut ei se mitää meil oli iha hauskaa. :---D

Ja sit ku tultii kaupungilt joskus kasin mais nii mentii äitil käymää ku mun piti hakee jotai tavaroi ku ollaa iskäl niiku loman loppuu nii sit äipyli oli pienes hiprakas ja sen teki mieli pizzaa nii mä sain ihan kuningasidean ja ehdotin äitil et jos hän antaa meil 20 euroo nii kyl me käydää hänel kotipizzast hakee pizza ja eka se ei oikee lämmenny mut sit lopult se anto meil n. 15 euroo rahaa ja käski menee ostaa sil kaks pakastepizzaa jostai ja käytii sit sales ja ostettii kaks pizzaa ja saatii sit niinku isot viikkorahat. :D Sales soitin äitil ja yritin ehdottaa et voitas ostaa sil rainbow- pizzaa mut se tajus et mul oli mieles vaan raha nii se sano et rainbow ei kelpaa. Meinaa oltais saatu sit enemmän voittoo.

Mut ei se mitää, ollaa nyt meiän pizzalähettityön ansiost katjan kaa about 4 euroo rikkaampii, jeejee! :'''''D

Nii ja mul oli iha liian iso puhelinlasku, iskä ei tykänny hyvää. Kuulemma äiti saa maksaa sen ku se ei semmosii summii maksa. Olin kuulemma tekstannu liikaa. Hö, jos äiti ei maksa nii joudun maksaa sen laskun itte ja sit menee liikaa rahaa. Ei yhtää kiva nyt ollenkaa. :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.