IRC-Galleria

kAINOnsorttinen

kAINOnsorttinen

vittuax tässä

VissiTiistai 14.11.2006 10:51

Kolme miestä oli kuollut. He tapasivat taivaan portilla Pyhän Pietarin, joka sanoi: "Kertokaa jokainen minulle millainen oli päivä, jona kuolitte. Jos se oli erityisen huono, pääsette taivaaseen."

Ensimmäinen mies aloitti: "Olin jo kauan epäillyt, että vaimoni pettää minua. Tänään tulin töistä kotiin ja löysin vaimoni alasti sängystä. Olin varma, että hänellä oli joku vieras mies piilotettuna asunnossamme. Etsin kaikkialta, tuloksetta. Lopulta menin parvekkeelle, ja siellähän joku ventovieras mies roikkui parvekkeemme kaiteesta yhdellä kädellä! No, hain vasaran ja hakkasin sillä miehen sormia, kunnes tämän ote hellitti ja hän putosi alas. Ikävä kyllä pudotus ei tappanut häntä, joten hain arkkupakastimen ja heitin sen hänen päälleen. Mies kuoli, mutta sain siinä rehkiessänni sydänkohtauksen ja kuolin itsekin. Siksi olen täällä." Pyhä Pietari soi miehelle taivaspaikan.

Toinen mies sanoi: "Olin parvekkeellani tekemässä aamuvoimistelua, kun yhtäkkiä horjahdin kaiteen yli ja tipuin. Onneksi sain alakerran naapurin parvekkeen kaiteesta toisella kädellä kiinni. Hetken kuluttua naapurini saapui, ja alkoi takoa sormiani vasaralla. Tipuin alas, mutta onnekseni en kuollut. No, seuraavaksi tämä sankari tiputtaa päälleni arkkupakastimen... Se oli loppuni." Pyhä Pietari armahti toisenkin miehen.

Kolmas mies aloitti tarinansa: "No. Kuvittelepa, että olet alasti pakastearkussa..."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.