IRC-Galleria

HIPPIPerjantai 21.12.2007 16:29

Hipit ovat aggressiivinen ja militaristinen ihmisryhmä. Tämän imelältä haisevan ja punasilmäisen kansan tunnistaa veltosta ruumiista ja huonosta hedelmällisyydestä. Hipin vastakohta on natsi, rauhaa rakastava ihminen. Hipit ovat tunnettuja väkivaltaisista mellakoistaan, mutta toistaiseksi he ovat olleet liian paskoja saadakseen aikaan sotaa.

Hippiliikkeen synnyinseutuna on usein pidetty Napajäätikköä noin vuosina 1600–1700 eaa. Vuonna 1960 Napajää suli. Vihaisina hipit päättivät soutaa Etelä-Amerikkaan. Pääsi kuitenkin käymään niin, että huonomuistinen hippijohtaja, jonka nimeä kukaan ei muista, rantautuikin Pohjois-Amerikkaan katsottuaan epähuomiossa karttaa väärinpäin. Tämän johdosta hipit alkoivat mellakoimaan, polttamaan marihuanaa, tanssimaan yläosattomissa nuotion ympärillä ja järjestämään typeriä hippifestivaaleja. Kaksi jälkimmäistä olivat vain tekosyitä marihuanan polttamiselle.

HIPPIEN TUHO

Vuoden 1967 kesällä hipit saivat tietää olevansa San Franciscossa. Tämä oli järkytys, sillä osa hipeistä luuli edelleen olevansa Chilessä tai Perussa. Mellakointi alkoi jälleen ja tätä rajua aikaa kutsuttaan edelleen rakkauden kesäksi. Virkavalta otti usein yhteen sadististen hippien kanssa, jotka olivat usein puolustuskyvyttömiä hetki sitten otetun LSD:n johdosta. Hippien muuri alkoi hiljalleen murtua ja jäljelle jäi vain dreadlockseja ja vieroitusoireita.

Hippeihin voi yhä törmätä slummeilla ja laitakaupungeilla, esim. Espoon jäähallin roskalavoilla, Tampereen Näsinneulan kellarissa, Internet-keskustelupalstoilla sekä poliisilaitoksen odotushuoneessa.

SUKULAISUUS

Hippien lähisukulaisrotuja ovat cylonit, ruotsalaiset, maltilliset kouluttamattomat Lähi-idän rauhanpiipunpolttajat, afroamerikkalaiset ja George W. Bushin 63 sisarta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.