IRC-Galleria

kuopio RockCockMaanantai 30.07.2007 01:29

Tuli nyt sielläkin käytyä. Lähettiin Emmin ja Piian kanssa löytölänmäkeläisten paketti autolla. Viivi ja Juuso lähti meidän kyydissä myös Kuopioon. ME oltiin perjantaina vasta 10 jälkeen illalla kuopiossa, kun Emmiltä loppu työt vasta 8. Mutta ei se menoa haitannut kun meillä oli vaan yhdelle päivälle liput.
Ilta vietittiin rantsulla juodessa ja Piian kanssa lähettiin kattoo millanen meno on Kuopio baareissa. Me päädyttiin tosi kivaan paikkaan, mikä gigli nyt olikaan :D Ja kiva kun siellä ei jätkät tulleet heti perseeseen kiinni, kun meni tanssimaan.
Baarista lähettyä meidän oli tarkotus mennä moikkaamaan Jannea leirikselle mutta eihän me sitä saatanan leiristä löydetty kun Emmi ei osannut neuvoa ( niin humalassa oli että ohjeet vaihtu sinne viidesti saman puhelun aikana. )
Me nukuttiin yö autossa oli kyllä kivaa meillä kaikki joustinpatjoista lähtien siellä :D Ja kun aamulla sato vettä kaatamalla niin eipä kastuttu :D
Lauantaipäivä meni silleen että ei oikein mtn jäänyt mieleen, mitä nyt Deep Insight veti kivan keikan :D
Illalla sitä Klamydian ja Apiksen keikat, ai että olivat mahtavia. Klamydian keikalla kun tuli hypittyä huudettua ja laulettua, niin oli jo aika lailla puhti pois kun meni Apista kuuntelee mutta kun Apis alotti Mitiksellä ja Syövällä niin taas energiaa riitti. Mitä nyt meinas alkaa välist aina huimaamaan en ollut oikein koko päivänä mtn juonut... Mutta ei se keikkaa haitannut. Jänden biisilista valinnoista en oikein tykännyt liian hittibiisilista oli :/ Mutta hyvin ne veti :) Kotiteollisuutta en jaksanut enään sieltä edestä lähtee katsoo, pakko oli jäädä siihen nurtsille kuuntelee, ei vaan enään ollut yhtään puhtia jälellä :) Paha kun kolme kovinta bändiä laitettu peräkkäin soittamaan :/

Mutta oli ihan kiva vkl mitä nyt sain itteni kipeeks siellä taas. Tänään oli niin paska olo että. Eikä krapulakaan voinut olla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.