IRC-Galleria

jEi !!Tiistai 21.08.2007 20:33

Sainkin työharjottelupaikan sieltä mistä halusinkin, eli Espoosta Jorvin sairaalasta ja vieläpä päiväkirurgian puolelta, eli vkonloppuina ja öisin on tuskin töitä, toivotaan ainakin. Kolmen vkon päästä tarviis siis pakata kamat ja muuttaa viiden viikon ajaks Tanjan (siskon) kotiin Leppävaaraan. Siitä on n.10km Jorviin, eli ei pitkä matka. Vkonlopuiks tuun sit tänne töihin Essolle ja Neloseen.

Myös toinen hyvä asia sattu tänään. Isukki tuli kylään ja laitto kaikki hyllyt ja naulakot ym. mitä mä peukalo keskellä kämmentä-ihminen en ite saa laitettua. Nyt tää kämppä vihdoinkin on sen näkönen että oon kesäkuun alusta asti asunu täällä. On siis tavarat paikallaan ja KOHTA myös siistiä, heti kun jaksan tarttua imuriin. Varmaan aikasemmistakin kirjotuksista huomaa että mulla on suhteellisen usein ollu projektina joku siivoomiseen liittyvä, mut se projekti on ihmeesti venyny aina :D niin se venyy nytkin koska kohta lähden Lamminrantaan Katjan kans piknikille ja illalla tarvii sit tehdäki kirurgian läksyjä, siis lähinnä lukee sitä.

Sattui myös kolmas kiva juttu, mut sitä en kerro kenellekään. Mut sen jutun vuoks ja noiden edellä olevien valtavan paras olo vaan jatkuu. Oon kyl tyytyväinen ja ilonen kun kaikki on aika loistavasti tällä hetkellä. Tars varmaan piirtää raksi X seinään kun sanon näin, sitä ei usein mun suusta kuule että kaikki on hyvin, oikein hyvin :) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.