IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 03.04.2009 15:48

Minä nyt kyllä pidän tästä ku vappaapäivä tälleen näin.

Laitoin äsken kasvonaamion nii saatana ku koski ku jäi hiuksiin kiinni.

Huudattelen tuota mitä tuo nyt on. Soundsia. Huudattelen. Myös Blueta ja se on kunmallista.

[Ei aihetta]Tiistai 31.03.2009 17:51

jätkä hei
Tai sitte enn. No mikäs mikäs helvetti hähtäh höpöhöpö höpötän vain ainiaan. Ei mistään saatana mitään tuu. Sähköjä mun yläkertaan koskaan vedettykään ei. Voevoe. Pitäs mennä ostamaan hiusväri mut sekkii on vähä tylsää hommaa. Ihanku kettään oikeesti kiinnostas mitä minä soperran tänne helvetin galleriapäiväkirjaan.

Minä lennän, polskin ja uin.

Ja jos minua huvittaa lähden merelle tai viidakkoon seikkailemaan.

Että haistakkee vaan kaikki paska.

Minä tahdon semmosen ajan vaikka kesä esimerkiksi ettei tarvii kokoajan bubbelibuu jossain liitää vaan saa makkoilla perkele vaikka koko päivän jos ei vittu huvita lähtee jonnekki räntäsateeseen bussia odottelemaan joka ei vittu edes kodin lähelle mene vaan jonnekki ihan kauas mistä kävellä pittää! Ja pimeä on ja yksin ja väsyttää minua.

HuijuiSunnuntai 29.03.2009 15:39

Oli taas aikamoinen ilta. Anna-Kaisa varmaan selvinny vieläkään. Kiitos ruuasta.

i've missed you quite terriblyLauantai 28.03.2009 14:45

Buahhahhaa mitäs sitä tekis. Kylläpä ei Annamaisapaisa vastaa minun tekstiviestiin. Ja onpas sekkii jännää miten tuhat tekstiviestiä voi olla liian vähän. Nyt pittää soitella. Kohta loppuu minnuutitki.

Mitä minä tännään teen. Noh tiiän mitä pitäs tehä: filosofian essee, äikän essee, novelleja pitäs lukee ja analysoida yhtä, sitte liikunnan niitä juttuja enkä ees tiiä oonko siellä kurssilla enää, sitte psykologian MY CASE ahahahhaa kiinnosti.

Oli mielenkiintonen viikko.

Mjah KirbySunnuntai 22.03.2009 20:48

Buahahahahhahahahahahaa

BlaahKeskiviikko 18.03.2009 21:28

Minnuu ärsyttää ku on jotennii vanha kuva tuossa enkä millään jaksas ottaa uutta.

Mut on kiva ku en jaksanu raamikseen mennä ku oli vähä semmonen bubbelibuu olo nii tulin kottiin ja kohta on Salkkarit ja sitte kait Frendit ja sitte meen saunaan. Ennoo pitkään aikaan käyny saunassa. Sillon muinoin siellä Jessellä maalla. Että silleen. On se kiva ku on saunan ystävä eikä oo ees ommaa saunaa ku vaan tommonen taloyhtiön bubbelibuu sauna.

Minua ärsyttää ku jotkut on semmossii varomattomia. Tai mistäpä minä tiiän mutku tekis mieli vaan suojella ku oikeesti hyi.

Bubbelibuu on kiva ku se on tommonen millä ei oo mittään merkitystä nii sitä voi käyttää tarkottammaan vaikka mitä.

Minä ostin sipsejä nii niitä sitte syön ja kasvonaamion taijjan laitella ku semmosenkii ostin. Hirvee oli tännään kuntopiiri, mää vihhaan liikuntaa. Ja minun kengätki hiertää ja kiiltää ja nauhat hohtaa enkä yhtään tiijjä onko se kivvaa vai ei.

Ite asiassa mulla on aika paska fiilis.

HOHLauantai 14.03.2009 23:46

Mullon jotenki hirmu onnellinen fiilis kyllä nyt. Noh miettikee: villasukat, yöpuvunhousut, iso hubbari ja datalook-hiukset ja kekkoset. Ja ois ruokaaki mutku en maista mittään.

Mietittiin tännään Jusmuxen kanssa jos mulla oiski semmonen synnynnäinen sairaus että minun aistit vaan heikkenee ja lähtee sitte vaan pois. Näköaisti alko kusee ala-asteella ja nyt yhtä äkkiä meni maku- ja hajuaisti. Kohta kuulo- ja tuntoaisti vaan katoaa. Sitä ootellessa.

Uutisvuoto on hirmu hyvä ohjelma.

Nyt aloitan uuden elämänMaanantai 09.03.2009 18:02

Elämän ja elämän.

Hirveetä meininkiäMaanantai 09.03.2009 17:27

Eilen ku kirjauduin galleriaan nii totanoin. 28 päivää sitte olin viimeks käyny. HERRANJUMALA.

Pittää tilata vipit uusiks ku nekkii tuossa 13.2. meni poijes hihihih.